Midnatt råder...

Bon soir mes amis,
Lugnet har lagt sig och kattkraken ligger i soffan och spinner. Helt otroligt! Stackarn har varit på vift i 14 dar. Vi hade alla räknat ut henne och själv var jag helt övertygad att hon blivit ett trafikoffer. Lilltösen satt tidigare ikväll och snickrade på en av många önskelistor och överst på listan stod - En ny katt. Tjugo minuter ifrån det att listan var klar, ringer en tjej från Länsmansgården - Vi har en katt här med erat telefonnummer skrivet i halsbandet, har jag kommit rätt då?
Frusen, hungrig, ynklig och fällandes mängder med päls fick hon åka V70 hem från sina äventyr. Två skålar mat på raken och har hon bara lite hjärna bör hon förstå bättre än att springa bort på det sättet. Lilltösen överlycklig - Julafton redan idag!



Streck över första raden på listan - Gud hör bön, Allah akbar eller Faan vilken tur!!!

Har värmt på en mugg av årets dunderglögg å dukat upp med några hembakta pepparkakor. Passar perfekt till Eurosports Snookersändningar ikväll. Ni som tog receptet från ett av mina tidigare inlägg. Nu är det dags att börja tjyv-smaka.

Imorgon skall skylten upp, ÖVNINGSKÖRNING. Buskörning på småvägar runt Tuve lastvagnar, undanbedes vänligen men bestämt.

Ha ett underbart liv, thee Mr T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0