Mr Metal T Del 2

Lördag f m och förväntningar på dagens utflykt till Frihamnspiren finnes. Först skall det läggas ett par timmar på veckans lösning till V75-gåtan. Idag söndag vet jag att alla 7 gick in men rikedom - nä glöm det ~1200 spänn blev det inalles. Lite skrällar i avd 5-7 hade hjälpt upp det hela (där satt många streck).
Nu till lördagens viktiga händelse - Metaltown Dag 2 ...
Finväder = Besök i öltältet. Öl i plastmugg är inte min grej riktigt men f-n man får offra sig, eller? Dark Tranquillity öser på i bakgrunden. Observera Hard-rock-tattoon på ländryggen i förgrunden. Såna fanns det många här idag!

Soilwork körde för fullt från början och fansen var inte sena att haka på - gôtt drag. Jag fick jaga som ett djur bland massorna eftersom jag var lite sugen att kolla ...

.. SIC som hade sin spelning nästan samtidigt. 2 Chorizo m bröd i farten, tack - och så vidare.
 Dom hade sina trogna men dom matchar inte Soilwork - enligt mig.
Sen var det iväg igen för att inte missa Finntroll som en blogg-vän rekommenderat. Djäkligt tajt band och riktigt bra.
  Satyricon fick ersätta Opeth som utgått.  Synd för jag hade gärna sett Opeth live (åxå på rekommendation). Två timmar hade dom fått på sig att plocka ihop sina grejer och komma till Big Stage 1. Dom var nog dj-gt glada att Opeth tvingats ställa in.
 Amon Amarth lyssnade jag inte så mycket på men folk strömmar till hela tiden och jag vet att detta vikingainspirerade death metal-band spelar tungt - sånt som jag gillar. Men varför småfjantigt skutta omkring och dricka/skåla med publiken - ur HORN. Haha, men bra var dom!
Öltältet lockar och snart måste även kassan fyllas på. Det är dyrt här och tur att plastkortet är med.
På väg till Baja-Maja för att lätta på trycket, Amon A och Läppstiftet i bakgrunden
Klämmer i mig ytterligare en plastmuggsöl, pratar lite med några g:a bekanta och gör mig redo för Dimmu Borgir fra Norge. Här hade jag stora förväntningar och jag blev inte besviken. Riktigt bra tryck och melodiös Black-metal (skön eget-ihop-blandad-stil). En av mina favoriter denna helg. OK jag är nog lite patriotisk åxå - erkänner men dj-gt bra var dom denna dag.

Efter Dimmu Borgir går jag tebaka till de g:a arbetskamraterna som bara konstaterar "nej f-n vi rör oss inte ur fläcken - här skall vi sitta hela kvällen". Finska Nightwish blev på distans - men kolla in bönan i förgrunden! Hon var asläcker i sin out-fit och synd bara att det inte framgår på min skitkassa mobilbild.

FINAL och In Flames - Ett fruktansvärt drag och detta bandet är grymt bra. Showen blir också nåt alldeles x-tra med mycket pyro och effektfullt ljus. Rätt band som avslutning och fansen helt hysteriska. Här hade jag tänkt lägga in ett filmklipp från mobilen men har inte den blekaste hur det skall gå till. Får bli lite mer usla mobilbilder - SLUT.
 Oj, det blev mycket det här. Undrar just om nån orkar läsa mitt svammel - However, kul för mig att bläddra tillbaka i tiden och ladda för nästa Metaltown.
Klockan är mitt i natten men jag var tvungen att få det gjort. Problemen med bloggkomunikationen är också så att man får krupp, sent och ähhurrgh....
Sov gott & hug Mr T

Mr Metal T Del 1

Haha, här kan man se hur laddad jag är inför fredagens utflykt ...

10 timmar fullspäckat program och naturligtvis går det inte att hinna med allt. Dessutom måste man ju få i sig lite käk & dricka mellan spelningarna. Bros. Grim's Side show får man heller inte missa - Master of torture med nål genom överarmen, strippan med fransar on the nipples, Mr Pngvin eller half man och den fantastiska svärdslukerskan (50 cm svärd deep trought). Tyvärr har jag endast usla mobil-bilder från detta spektakel - det måste upplevas ...
 Mr Pingvin man (total längd max 120 cm). Mycket korta tatuerade armar och en virlveltrumma upphängd i öronen.
 Den sköna svärdslukerskan. Svärdet ca 50 cm är på plats och den rödklädde mannen ur publiken skall snart dra ut det ...
 Mr 1/2 man jobbar som installatör av parabolantenner. Han saknar ju för he-te underkropp!!! Inga problem. Utöver denna stege-show drar han för säkerhets skull också ett break-dance-nummer. Men va ....?!?
Galet och tyvärr har jag inga bilder på när mannen med micken kör in en sax i näsan. Som om inte detta hade rensat upp ordentligt får ett 10 cm långt borr (roterande i borrmaskin) gå samma väg.

Inte mycke Metal på de första raderna - men nu så ...
Sonic Syndicate - no comments utöver att dom är lite för mesiga för min smak.


Job For A Cowboy ströks och lämnade plats år Avatar - som lyfte lite.


Men det var inte förän Sabaton drog igång som det kändes riktig gôtt - now we're on, både do-te-ra och jag och bandet var riktigt tajt - härligt!
 Detta band gillar Vi skarpt!


Sen drar vi lite planlöst runt & kollar div gig, shower, äter mat och laddar för en av dagens höjdpunkter Bullet For My Valentine. Fortfarande nu efter dag 2, en av höjdpunkterna ...
          !!! Detta band gillar vi skarpast efter Dag 1!!!
 

Monster Magnet körde en klassiker - Vi försöker välta publiken med en ljud-tryckvåg, dom lyckades f-n nästan och Do-te-ra satte på sig hörselskydden för 1:a gången. Tungt ljud är alltid bra även om inte MM tillhör mina favoriter.


Efter detta hade min 15-åring mycket trötta ben och med tanke på att det var hennes 1:a Metaltown, tycker jag hon klarade sig bra. Nu var dock hennes ork slut och vi missade tyvärr Cavalera Conspiracy. Lite smått nedkylda ordande vi en snabb-transport hem till värmen och kudden för vila och laddning inför the 2:nd Day.

Detta får bli Mr T's metal report Del 1 och återkommer med Del 2 a.s.a.p.
Ha de gôtt därute, gör nån glad och hug the Mr metal T

Avbrott p g a Metal

Har inte tid att skriva så mycket. Dag 1 av 2 på Metaltown är avklarad och får återkomma med bilder & kommentarer senare.
Opeth blev strukna, synd men tack för tipset.
Katten har blivit 6. Fem jättesöta kissemissar ligger och snuttar på tuttar i en korg.
Rocka fett, sköt om er & hug's Mr T

Metaltown Lineup & Väderbevakning i KOSS-lurar

Sitter å lyssnar av de aktuella banden som skall uppträda på Metaltown. Man måste ju vara förberedd och selektiv. Allt går inte att se. Det börjar utkristallisera sig några favoriter. Har ni nåt tips därute?

LINE-UP:

Alltså något av banden som utmärker sig live så vill jag gärna ha era kommentarer på det. Samtidigt hårdbevakar jag väderprognoserna för att hitta en som talar om fint väder mot veckoslutet. Men - Det ser inte ut som det kommer nån värmebölja med klarblå himmel iallafall.

Imorse fick vi blanda ihop en Oboy-drink, göra klämd macka med ost och rökt kalkon samt ladda brickan för min hårdrock och skräckfilms-älskande dotter som fyller år idag. Pengar, hörlurar, Saw-box (I-IV m m) och smyckeskrin inslagna i glansiga fodral. - Jag är mer än nöjd, sa hon och höll hårt om sin nya skräckfilms-box.

Detta är  inget  för

 känsliga  personer!!!

 Annars kan jag varmt rekommendera dessa filmer, huu ...
Motionerandet ligger lågt f n och osundheten sprudlar. Känner att en come-back ligger nära i framtiden och jag skall bara återse mina magrutor denna sommaren. 6 veckor semester skall det bli iår, varav 2 i Kroatien och då gäller det att vara aktiv. Det brukar alltid vara lättare att hålla igång på sommaren när man inte sitter på ett kontor 8-12 timmar varje dag.

Listan
Dagsform på en skala 1-10: 6,8
Vikt på en skala 1-100: 85,6
I lurarna just nu: http://www.youtube.com/watch?v=sYAAskL9cJs Vad tycks?
Magruteindex på en skala 1-6: Knappt 2
6-mättnadsindex på en skala 1-10: 4,0

Tänker hela tiden på er därute - Sköt om er, strula inte till det & gôtt hugg Mr T


Headbang & hövvevärk

Midsommarfesten blev en höjdare med sill, grill, fotboll och huvudvärk därtill. Vaknade tidigt som attan på midsommardagen med ett bultande knä. Nu erkänner jag, jag fick f-n tårar av smärtan. Två Eox och en panodil skjöldes ned med 2 dl grekisk brandy. Sen la jag mig igen och vaknade 3,5 timmar senare som en nyfödd bäbis. Ingen värk, bra!
Golfrundan lite senare på dan gick som i ett töcken, men undra varför?! Ha-ha, jag mådde ju som en gud när jag vaknade ... 

YESS!!! Nu är det bokat! Do-te-ra (15 år) och jag skall headbanga och leva rövare i två dagar nästa helg. Det skall bli skitkul. Hon har ärvt mina hårdrockgener till 100% vilket jag är mycket stolt över och jag tror att morsan hade gett mig Deep Purple i vällingflaskan om dom hade funnits då. Gitarrsolon och tunga pukor, I just love it!
So far - ingen lek & njut. Ton ami Mr T


Varken baksmälla eller förnedring

Efterfesten kom av sig och skönt var väl det? Förnedringen mot Holland uteblev och den hade nog blivit obarmhärtig ...


Så också mina sviter efter ett sent firande...


Nä, nu är man pigg som en lärka och kan i lugn och ro avnjuta de återstående matcherna.
Dagens gåta:
F-n e de nån som vet vad detta är?
   Svaret kommer längre ned på sidan ...

Midsommartipsen 2008

Tips 1 Vi gör som vanligt... http://www.youtube.com/watch?v=sx_CxzPd2HQ
Tips 2 Eller så kan man ju bete sig som folk och då rekommenderar jag:
Det vita till laxen får bli, 2006 Dreissigacker Riesling (Systemets kod 6009) för bara 88 kr.
Rött till grillen skall det vara och för 94 spänn får du det perfekta valet till din grillade kyckling eller fläskfilé i en flarra 2007 Laroche Bourgogne Chardonnay Barrique Réserve (5621). Kör du lite finare kött av nöt på grillen kanske en 2006 Nederburg Manor House Cabernet Sauvignon (6563) för 89 kr passar bättre.

Tips 3 Öva in denna historia och dra den när festen behöver kryddas upp lite. Nu kommer den...
Per och Erik var tvillingar. Per ägde en gammal skabbig eka. Det råkade sig så att Pers båt sjönk samma dag som Eriks fru dog. Några dagar senare mötte en snäll gammal dam Per, men misstog honom för Erik. Hon sa: "Jag är hemskt ledsen att höra om din förlust, det måste kännas förfärligt."

Per trodde att damen menade hans båt och svarade:

Nja, det var väl inte så farligt. Faktum är att jag är ganska glad att slippa henne. Hon var genomrutten från första början. Underdelen var alldeles sönderriven och hon luktade som en gammal död fisk. Hon läckte hela tiden och hade en stor spricka baktill och ett präktigt hål framtill. Varje gång jag använde henne blev hålet större och hon läckte mer och mer. Jag antar att det som till sist gjorde slut på henne var att jag hyrde ut henne till fyra killar som ville ha lite kul. Jag varnade dem att hon var i rätt dåligt skick men de ville ha henne ändå. Idioterna försökte komma in i henne på samma gång så hon sprack mitt itu. Men det är inte hela världen, det är väl bara att kolla annonserna för att hitta en ny.

Övriga frågor:
- Än finns det ett litet hopp om livet
- Äldsta dottern har dragit iväg till Spanien (2 veckor)
- Ställde mig nybajjad på vågen imorse, utslag 85,3 kg
- Metaxaförrådet är påfyllt
- 6-mättnadsindexet har en stor potential att förbättras. Say no more ...
- Magrutorna, mnjaee

Svaret på gåtan:  This Mother was'nt good, she was baaad!

Ha en underbar midsommar där ute i grönskan, gör inga dummheter och gött hugg, Mr T


Uppdrag utfört ...

Befinner mig på tjänsteuppdrag i Köln.de för tillfället. Kom ner i måndags kväll och hela stan bubblade av rusiga tyskar. Ja EM-fotboll såklart och tyskland vidare på en frispark. Den visades nog 100 ggr under kvällen och dagen efter. Var ute på en sports-bar igår kväll för att kolla trycket FRA vs ITA. Helt galet efter matchen och jag har tagit några bilder med mobilen som jag eventuellt skall lägga ut och komplettera med lite text. Bl a ett galet italienskt segertåg på Kölns gator.

Åker hem i e m för att om allt går enligt plan landa på Landvetter 19:50. Lagom för att hinna hem till Sveries ödesmatch mot Ryssland. Heja Sverige och sen blir det nog slut för denna gång. Holland imopnerar stort! 
Nu är coffee-breaket slut och mera jobb väntar.
Take care, be happy & don't worry. Hugg's Mr T

Allt blir inte som man vill men det duger bra!

Hade lite egensinniga planer för eftermiddagen idag och såg riktigt fram emot en ljudlös timma på kajen tillsammans med en god vän. Saken var redan bestämd från mitt håll att här skulle promeneras och filosoferaras. Från jobbet ned till Eriksberg centrum, ut till Bock-kranen å hela vägen till Lindholmens tekniska centrum å tebaka till Eriksberg för att sedan logga in på stans bästa After work (så blev det också senare men först ...). OK nu kom SMS:et att sällskapet uteblev så det var ju bara att improvisera. På min väg utmed kajen slog mig lusten åter att just bara filosofera - nu för mig själv.

Mmmmm...... Trodde jag! Endast ett par minuter senare kliver en helt okänd kvinna ut på just den brygga jag sitter på och frågar - Går det bra om jag slår mig ned här? Javisst för faen jag är ju inte eremit, eller? Vill du ha ett glas vin och varför kom du till bryggan, blir mina följande sjuk-stel-fåniga frågor tillbaka. My Good! Varför ömsar man inte skinn lite oftare? Och djälar vad Parmaskinkan och det franska Merlot/Cabernet-vinet var gott. Gud finns!!! eller så är det bara dom dj-la italienarna som vill få en att tro det. Finns inget som slår en riktigt fin lufttorkad skinka i smaken.
Hur-som-haver hade vi en riktigt intressant pratstund om aktuella frågor som miljö, arbete och överlevnadsknep.
Storslaget väder efter några oroliga moln, men shit!! Dom bara försvann.
Nu måste Mr T ladda för Golfrundan imorgon och om någon vill vara Caddie, ring omgående! Fullständig diskression krävs och utlovas.

Kram till Er alla och min katt. We love you, me & my crazy ideas Mr The

Utvecklande Golflunch & Kubb med öl

Man skall ha roligt på jobbet - för att trivas. Ja f-n det stämmer. Gårdagen gick i grupputvecklingens tecken till 100% och det kan väl inte bli roligare än man gör det. Seriöst arbete på f m för att sedan samlas upp vid en närliggande golfanläggning för lunch och lättsamt spel med noviser på pay'n play-banan. Summering av resultaten och en närmast hål-tävling för att kunna dela ut prischecken. Därefter lämna av bilen för samåkning ut till havsbandet vid Lilleby. Webergrill, kubbspel och diverse gott att lägga på grillen samt sedan dricka till var förberett. Åskmolnen hade vänligheten nog att stanna längre inåt land. Kustväder är kustväder och ofta mycket bättre än prognoserna.
Älskar klippor, salta bad och vackert väder så ...

En kul dag på jobbet helt enkelt, mera sånt!!!

Skall nu ta mig en promenad längs kajerna och man vet aldrig vad som händer. Ha en underbar helg och var snälla mot varandra, hug the T

En Seg-onsdag man förtjänat

Gårdagen handlade mycket om hur EM-premiären skulle gå och naturligtvis om min svåger eller jag skulle ha ett leende på läpparna efter 90 minuter. Är man inte helt döv/blind vet man att min grekiske svåger hade en jobbig kväll.
Noll mål
Fick det lite jobbigt och ville nog inte tillräckligt mycket ...
Det gick betydligt bättre för
Två mål
och det kan vi nog tacka denne man för
 
Hur som helst var det jättetrevligt hos min kära syster som vanligt. Jag skulle bara aldrig rört GT:n hon blandade till. Urghh!! Den kändes i huvudet i morse. Nån gång skall jag fråga henne efter receptet, nånting i stil med 15 cl Gin + en skvätt Tonic kanske?

Mina motionspromenader ligger f n på is. Mina fötter har inte läkt blåsorna än men räknar med att vara fit-4-fight på fredag igen. Blir det fint väder då, skall det nog bli en rejäl kaj-promenad och lite afterwork som grädde på moset.

Nu skall det bli bädden för mig och hoppas ni kryar på er, om ni inte mår bra. Om ni mår bra - ha ett fortsatt underbart liv!
Hug the 1 only & gôtt Mr T


Målgång

Shit Maj-Britt, nu är stegtävlingen slut och grupptrycket borta. Det är nu man skall starta upp ett eget .xls-dokument och göra en graf. Får regga 19311 för lördagen och idag har det blivit 16938 i min nya graf.
Mitt  slutresultat i tävlingen, nedan:
 

Placering      Namn              Totalt antal steg
7061            Malin B 486255 
7062The 1 & only Mr T  486242 
7063Viktoria  486240  

Vickan har ju inte rapporterat in alla sina steg än så hon kliver säkert förbi. OK, det viktiga är inte min placering utan målet som nåddes och jag rör mig medvetet mycket mer nu. Skall mina magrutor nånsin få se dagens ljus igen är detta ett måste. Har ju som sagt promenerat minst 1,2 mil per dag efter tävlingen och det är jag grymt nöjd med. Kännde mig idag helt fräsch efter 2,5 timma promenad (trots värmen). Dock har jag dragit på mig vattenfyllda blåsor på fötterna. Tror att det beror på att jag körde barfota i sportsandalerna (mit strompfen, wird es keine blasen). Skall leta nya dojjer imorgon. Har ni tips på bra prommisskor - please don´t hesitate, just put a comment!!

Hade fixat grillköttet i marinad (för ikväll) redan tidigare så det var bara att ställa in i grillen. Sallad, vitlök i olja, oliver och en fräsch potatissallad på färskpotatis, yougurt, vinäger, olivolja vitlök, vitpeppar, senap, salt , terassodlad plocksallad,spenat, och klippt färsk gräslök på toppen. Mums!!! De unga damerna, andra 1/2-an, lilltösen, Robban, Linda & Rebecka tyckte likadant. Hela gänget åker till Kroatien i sommar som vi brukar och då kommer fler sköna grillkvällar som denna. Suck!! Det är snart semester - skööönt!

Dagens lista:
Längd: Mätte den inte (=MVG ;) haha)
Utslag på vågen: 85,6 (=MVG)
Nöjd-med-mig-själv-känsla på en skala 1-10: 8,6 (=MVG)
Magrutestatus på en skala 1-6: 2,87 (=IG f-n det är snart 08w28)
Sexmättnadsindex på en skala 1-10: 8,1 (=MVG)
Dagens lista status på en skala 1-10: Fattaru, en rätt hyfsad söndag eller?

Sorry! Har inte hunnit med att ladda bilder från mina äventyr på kajen, men den som väntar på nåt gôtt ...
Sköt om er, gör nåt bra med morgondagen och kram. The 1 only and whicked & gôtt Mr T

Det går hett till på lördagar ...

Upp klockan 7 imorse för att få igång kroppen till dagens golfrunda. En kopp kaffe och frukt, ut på terassen för att känna lite på finvädret. En het dag på fältet väntar, solen steker på rätt bra redan. Pålle med fruga blir dagens sällskap och spelet funkar utmärkt 35p = VG+. Säkert 5 liter vatten gick åt i värmen >30+ och inte en droppe kom ut via petter-niklas, så jag kunde säkert drucki mer. Har dessutom varit ute på en cykelrunda nu på eftermiddagen och känner mig riktigt nöjd.
Sliten i ben och rygg skall jag nu ta ett bubbelbad, duscha och sedan bara lufttorka i kvällssolen.

                      
Orkar inte skriva så mycket idag men vet ni? Ha de riktigt skönt därute!!! Hug the T. 

Guuuud vad jag älskar detta land!!!

Vet inte rigtikt varför men så är det!

Om ni misstycker, FO!! Om ni håller med, lägg en kommentar varför ...
Kram till er alla och mig själv & gôtt hugg Mr T

Skräp, koltrastunge, huggorm med mera ...

Kände mig ganska utvilad och fin när jag vaknade imorse. Laddad för en promenad till jobbet med andra ord. Sagt & gjort. Packade ned laptop, mus, laddare, ombyteskläder och diverse överlevnadspryttlar som mobil, osv, osv... Fa-an man känner mig som en kärring med handväskan full av grejer som kan vara bra att ha med sig, som utifall att ...
Dock inga kondomer - för det kan väl bara inte hända?
Nåja, iväg å upp på berget till det fina naturområdet och vad får man se - NEAPEL!!!

Nej! Jag ser rött och hur i he-te kan man bara lämna skräp efter sig på det dj-la sättet!!! Oj, nu fick jag en psykotisk tanke att smyga upp i detta fina område en kväll, med en stor nyslipad köttkniv. Hugg-hugg-huuugghhrgl ...
Två-tre hundra meter senare i skogen, dyker en liten koltrastunge upp framför fötterna på mig - jag stannar till. Den lilla kraken har förmodligen trillat ur boet och står nu framför den gigantiske Mr T. Man blir nästan tårögd och lotsar den lille över gångbanan. Skönt som en brytning mot mina onda tankar alldeles nyss.

Jobba-järnet-hela-dagen-utan-lunch för att promenera hem tidigt idag. Skall ta en vända ned till kajen för att sola, läsa utredningar och rapporter och samtidigt njuta av vimlet. Går min vanliga väg över berget, genom skogen och får syn på en jättemask. Trodde jag! Huggorm modell baby ligger å lurar längs gångbanan - perfekt i bild och form - men liten. Shit, varför har jag inte kamera med mig?

12 km senare och helt genomsvettig, dukar jag upp min ryggsäck, sandaler, nyinhandlad iskall folköl m m på en brygga precis vid vattnet. Helt underbar avkoppling i eftermiddagsolen och plåster för själen. Tog sedan en öl på "Villan" med min bror, Sonny & Fredrik samtidigt som jag blev ihärdigt uppvaktad av en kvinna vid namn Maria. OK, glöm det - jag måste hem nu! 
Kommer nog kanske att lägga ut några bilder från den senare delen av dagen. Fick raderat ut några bilder på mobilen så - några kajbilder kan ev. bli publicerade.
So far so good - imorron är det golf som gäller - Heja Sverige & gôtt hugg Mr T

Ångestladdad och Glad?

image148
Harkel ... VARNING! Nu blir det riktigt djävla djuuupt!
Förmodligen är jag inte klok - men det finns en ådra (eller kanske en nerv) nånstans i mig som hela tiden söker förändring eller snarare ett krav på mig själv att bli bättre. Blir liksom aldrig nöjd. Jag letar hela tiden efter nåt som skall slå det jag redan har. Frapperas plötsligt av tanken nu när jag sitter här och f-n inte har nåt jä-la skit å klaga på. Varför kan jag inte bara njuta av det som är? Nej jag plågas av att inte ta vara på alla fina chanser som erbjuds? Vågar inte leva ut mina drömmar och satsa på dom. Det är precis som om jag tror att jag inte är värd det. HJÄLP!!! Konstig feeling, det är nog nåt psykiskt?
image149
Om nån där ute på Webben vet vad jag lider av - tveka inte, lägg en kommentar!!!
Tur ändå att vardagen pockar på med diverse måste-göra-saker. Storhandling får det bli idag, efter promenaden som jag skall ta nu.
Gôtt-ont eller lida och njuta samtidigt, fastän mentalt. Shit! Bäst att sluta innan jag ballar ur fullständigt.
Detta är mitt 100:e inlägg, så nu klämmer vi alla till med ett 4-faldigt leve & HURRA! Och som en liten tårta till mina kvinnliga läsare, lägger jag ut denna groda ...
 
Var omtänksamma, ödmjuka & våga. Huga, Mr T

Aktuell rapport, Blod, Svett & 1/2 Mara

DAG:
Sitter just nu med en Frukt och macka-lunch på jobbet. Har plöjt som en galning mellan olika mötesfora och lokaler här på förmiddagen. Egentligen borde möten aldrig få börja på ett jämnt halvt eller helt timslag. Säg 09:10 som exemlel istället för 9:00. För hur i he-te skall man lyckas ta sig från ett möte som slutar 09.00 till ett som börjar 09:00 och dessutom har 700 distansmeter mellan de aktuella möteslokalerna. Tre möten på f m med liknande upplägg. Bara bra för hjärtat och konditionen, visst ja - om man inte faller ned med en infarkt på kuppen.
Jagade vidare till blodbussen för att lämna mitt bidrag, å nu kommer lite Aktuella rapporter:
Blodtryck 133/69
Puls 69
HB (blodvärde) 140

KVÄLL:
Har kommit hem från min kvällspromenad, drypande av svett - det är hett. Gick ner till min bror som nyligen flyttat in i den ombyggda Juvelkvarnen, nere vid Älvstranden, Skitfint!! Vi tog en fika på Villan, ett cafe nere vid kajen, kollade in båtarna och småpratade om hans nya liv på kajen. Alltid några man morsar på härnere - flera av mina bekanta har flyttat hit.

Stegtävlingsstatus:
Plac            Tot antal steg
7667    The real Mr T      436386    2008-06-03

Med lite blick för grafer ser man lätt att min trend är uppåtgående och jag är skitnöjd. Dryga halvmaran på två dagar som ett exempel (25 km) för igår och idag.

That's it! Målet är uppnått, men jag fortsätter säkert promenera även efter denna tävling - jag mår ju bara bra av att röra på mig. Dessutom rensar det huvudet ganska bra efter en dag på jobbet. Mp3:n laddad och inget som stör.

Jag har fått lite synpunkter på och råd angående min blogg, lista följer:
- Varför har du inte din lista med varje dag - jag gillar speciellt dina indextal
- Du borde absolut byta profilbilden - du är ju mycke snyggare som du är nu
- Kan du inte avslöja mer om dina hemligheter
Mina svar blir:
- Indextalen och listan är ju bara ett uttryck för min sjuka humor (lovar skärpa mig ;)
- Ho-ho oj då, man tackar! Är det så - då - ja - kanske. Har ingen uppfattning om den bilden men vet att jag är mer fitt idag. Är nog rätt kass på min självbild.
- Tycker jag släpper på en del och det får inte bli för närgånget med hänsyn till vänner, nära & kära
 
NATT:
Lev ut era drömmar & hare gôtt, Hug & gonatt - Thee Mr T

Gooshhh...

Helgen har varit intensiv & bra på flera sätt. Vill inte gå in på alla detaljer - en del saker passar liksom inte på en offentlig blogg. Men vi kan börja med fredagen:
Hade en underbar arbetsdag ute på Lindholmen tillsammans med mina kollegor och schäfrarna. Lunch ute på kajen och kanonväder. Det var ett mycket bra upplägg på arbetsdagen där vi (4 st på firman)  som jobbar med större projekt får ventilera våra frågor under lättsammare former när cheferna är med. Allt naturligtvis med koppling till den hårda verkligheten i vår pressade vardag.
Eftersom vädret var så fint cyklade jag dit och på vägen hem tog jag tillfället att kolla in denna nya, fantastiska stadsdel. Man kan knappt tro att man befinner sig i en nordeuropeisk storstads hamnkvarter. Nej här liknar det mer en gigantisk semesteranläggning där den ena marinan avlöser den andra. Cafeer, barer och folk som flanerar, cyklar, solar i sina flotta Baden-Badenstolar eller något nyförälskat par som delar handduk och en flaska vin på en av bryggorna längs kajen. Hade bestämt mig för afterwork på en uteservering i närheten av hotell 11 (älva) och det är helt makalöst - en otroligt fin buffe med läckra sallader, grillat, blåmusslor, aioli, BBQ-såser, oliver och "You name it" det fanns där. En iskall stor stark till detta - 35 kronor, tack. Oslagbart och välkommen - Bienvenu en Hisingen a Göteborg!!! Hit skall jag snart igen & lockar nog med mig kvinnligt sällskap nästa gång.


Cyklar hemåt och resten av fredagen håller jag nog säkrast för mig själv.

I Lördags vaknade jag 10:30 och var lite blek om nosen. Tog mig en frukost/lunch ute på terassen och Gooshhh! vad kaffet smakade gott denna dag. Det skulle bli en het dag på golfbanan senare, så här laddades med vätska och kolhydrater. 19:30 landar Pålle och jag på 19:e tee (dvs golfklubbens uteservering) efter en 4,5 timmars kamp i 30 grader. En iskall Eriksberg kan inte smaka godare än så - poängräkning och kvällssol. 32 p & Gud är god!!!
Idag Söndag:
Solens strålar har just börjat sticka mig i ögonen och det kommer kanske en slutrapport om helgens förehavanden senare idag. Ha det skönt - carpe diem & hug, ton ami Mr T   



 

RSS 2.0