E=mc²

Hade det inte varit för att almanackan säger 27 januari då hade jag f-n trott att det var vår. Fågelkvitter och riktigt varmt å skönt på terrassen. Energin bara sprudlar och man känner sig som en enda stor solfångare - Gôtt!
Städ-tajm som vanligt på söndagar å det går lätt en sån här dag.

                  

Igår var det Disco-bowling med lilltösen och hennes gamla dagiskompis med mamma. Tänk vad lätt det är att få igång tävlingsinstinkten. Man kämpar även om allt bara är ett spex - å kul var det.

Imorgon blir det mindre kul, skall med mellantösen till Socialtjänsten för samtal om en händelse för en dryg månad sen. Hon och en jämnårig kompis hade blivit uppraggade av ett par något äldre killar - med mindre bra register. Det hela slutade lyckligt men allvaret i den situationen som kunnat uppstå, kan nog vara bra att tala ut om.
Vi får se vad det ger - har annars ett inbyggt automatiskt försvar mot myndigheter (inkl soc-kärringar).

Kram till er alla och njut av dagens sista strålar, Mr T

Pic du Midi eller arbetsplats?


Om ni aldrig kollat in min Stjärnlänk, gör det idag. I mitt nästa liv skall jag söka jobb här. Är det nagon som vill bli min assistent? Frukost i öster och kvällsmackan i väster. Jag kan lätt föreställa mig lunchen i söderläge. Arbetet där nere - ja f-n kolla stjärnhimlen pa nätterna, det kan ju vem som helst sta ut med!

Sitter i loungen pa Zaventem och skriver och fick precis höra i högtalaren att planet är försenat 1 timma och 10 minuter. Skit!! Storm i Götet, den har vi varit med om förr.
Be happy - don´t worry, hug The Man, Myth & Concept Mr T

Jag lever och rundar av...

Flygresan gick bra och veckan här nere har gått över förväntan. Saker och ting börjar komma på plats. Har nattat på ett "skithotell" denna gången. Sängar som har tegelstenar till madrasser och när man sitter på toan får man lägga benen över axlarna för att få plats. Har sovit dåligt och vaknat, typ kl. 5 varje morgon, med skavsår och blåmärken efter orolig sömn. Undantaget var inatt och det kan bero på jobbet som ser ut att lösa sig på ett bra sätt samt de förstärkningar jag fått på resurssidan som kommer bra in i jobbet. Possitiva tankar på dagen ger possitiva tankar på natten. Vaknade med tältpinne och en fantaskisk kvinna, ville bara fortsätta sova. I denna fina dröm figurerade inte bara en, utan två underbara varelser. Det är man inte bortskämd med!!! Lev ut dina drömmar finns det dom som säger - Gärna det säger jag.
Skall runda av veckan här med finansmöte och sammanställning av en bauta-utredning som mina medarbetare gjort denna veckan. Därefter blir det avfärd till en supermarket för inhandling av godsaker.
Med lite flyt rullar trafiken till Zaventem bra och Avro 100 tar mig säkert hem till Landvetter ikväll.
En vecka hemma och samma visa igen vecka sex.
Ha de gôtt å var rädda om er, hug Mr T

Fyrmotorig Jet med 112 stolar, fy f-n...

Åter på Novia-loungen och en förhoppningsvis bra jobbvecka i .be. Som jag nämnt tidigare, mycket skall falla på plats på kort tid. Det berömda skägget sitter i brevlådan och jag längtar till pensionen. Arbeit macht nicht frei at the moment, nää, det tar all min tid.

Skönt att vädret lättar upp lite, Landvetter är en he-es håla att lägga en flygplats på. Gammal sumpmark, billigt inköpt - med konstant dåligt väder (dimma och vind). Dessutom verkar det som om stollarna lagt start och landningsbanan i helt fel väderstreck. Hoppas denna klarar av det, igen...
                   
AVRO RJ 100, jag litar på dig! 112?!!! Är inte det ett SOS-nummer? Min flyskräck har accentuerat på senare år, förstår inte varför - man kommer ju närmare döden för varje år. Alltså hela tiden varje dag - mindre att förlora.

Jösses vad allt blev med en morbid touch. I övrigt finns hopp om ett bättre liv och högre dartscorer. Skall träna varje kväll för att vara i toppform till nästa match. M + L + J + J håll i er, här skall domineras!

Var rädda om er där ute, kram Mr T


 

Bonsoir mes amis, comment allez vous?

Mon dieu! Cet hôtel **** est beaucoup meilleur que le dernier hôtel! Malheureusement un lit est vide?!

   

Häpp, nån förstod iallafall. Har kommit tebaka efter jobb å middag ute på stan. Grillade revben (honung, sweet & sour, naturel och kryddstark) och gott öl. Har ett stamställe som fortfarande står sig bra i konkurrensen, kul ändå att testa nåt nytt. Måste knyta mig, morgondagen blir tuff med kamekaze-planer och tekniska underverk.

Slutord idag får bli: Think Big & Be happy och ni är underbara, glöm inte det. Hugh Mr T


På väg...

Måndag igen och kosan styr till .be för uppföljningar: tid, pengar och teknik. Känns det igen? Kommer att få tid att njuta kultur ganska mycket den närmsta tiden, skall vara här på veckobasis framöver.
Kolla stadslivet...

Eller varför inte 1100-talsborgen. Coolt!

Landvetter nästa, ha de gôtt Mr T

Fredags-Bomben!

                                              
Det skall alltid släppas bomber på fredagar, varför undrar jag? Med bomber menar jag t ex nya förutsättningar för arbetet, ny organisation eller varför inte som för mig idag - ett möte med chefen för att lägga upp framtiden med nya arbetsuppgifter. Det är precis som om dom vill att man skall tänka på jobbet hela dj-a helgen utan att behöva betala ut övertidsersättning för det.
Denna gången handlar det om att planera för veckopendling till .be under ett kvartal och därefter nya spännande uppdrag. Inga småsaker för en färgblind, vänsterhänt tonårsförälder att sy ihop. Men det skall nog gå bra.
Skönt ändå att det är...

image35 
...och att mitt nyårslöftesinfriandeindex i % stiger. Börjar nästan känna mig skötsam - Huu!

Fick under dagen lämnat in min Ericsson-mobil och ynglingen i servicedisken på firmans mobiltjänst informerade mig glatt. Jaa-ja, men dom är ju KASS! Nu tar vi bara hem K590i å dom e mycket bättre.
Kör på med en lånad Nokia tills kostnadsförslaget på E-son-reparationen kommer. Anar att det luktar K590i istället för dyr reparation. Hoppas-hoppas!!

Ta det nu bara lungt därute, hug the one & only Mr T

 

88,9% OK

Har inte haft någon bra uppkoppling hemma på ett tag, mycket frustrerande. Tre datorer med utmärkta prestanda men f-n ingen länk till omvärlden.
Mina heliga löften om ett måttligare liv - statusrapport se nedan:
88,9% OK
11,1% Katastrof
Eller 8 av nio dagar OK.
Jobbar som ett djur och har förhoppningar om att % skall gå upp.
Ha ett underbart liv därute och kram, Mr T

Tidsoptimist - Javisst!

Inga stora förändringar på jobbet 1:a dagen sen förra året. Inte heller många som checkat in, allvaret börjar för de flesta först 08w02. 
Hade planer på att använda lunchen idag för att fixa ett träningskort och hämta ut en ny mobli. Nä - det blev inte ens tid för den annars så vanliga banan & kanelbullelunchen.



Det viktigaste idag var iallafall att strukturera upp de kommande veckornas milstolpar. Det skall till ett sanslöst tryck å drag i organisationen för att saker o ting skall lyckas. Rulla tummarna är inte min grej, så det passar bra att försöka.
Skulle egentligen åkt på tjänsteresa till Bayern.de nästa vecka men clooning har jag ännu inte lyckats med. Däremot skall kosan styras mot det fantastiska öllandet.be igen vecka 3.

Tjohoo!!! Nu är det bokat, en vårvecka i fjällen. Det är nog två år sen sist så det skall bli spännande att se om takterna sitter i. Måste skaffa mig det där dj-a träningskortet å komma igång, annars blir det inte mycke bräda åkt. 

 

Men va f-n det finns ju After-ski som läker de mesta... Huj vad detta skall bli kul!

Nä nu går snart bussen, skall åka ner till det lokala etablissemanget, som har pay-per-view å kolla VF matchen.
Ha de gôtt, Mr T

Lycka till!

Dag 3 och löftena håller. Det blev fem nyårslöften i år och alla har så här långt gått enligt plan. - Måttlighet är en dygd och även nyckeln till min harmoni, tror jag.

Skall satsa hårt på att få min kropp att se ut som Arnold Schwarzenegger's, inte ta en dropp, no gambling at all samt bli en underbar tonårsförälder.
Hade jag nu varit gift med Christina Aguillera, ja... då hade detta varit realistiska mål för 2008. Men nu är jag inte det! Istället kan jag se en potential på alla områden och "be real" skall lyckas.

Har planer för att nästa år att ta med mig nära & kära till Thailand, istället för att slösa min, tid, energi och tillgångar på värdelöst dravel.

Var nere och tittade på Frölunda Indians match ikväll (på det lokala etablissemanget) och jag är f-n mycket glad att jag har en Mp3-spelare med bra lurar. Vet inte hur mycke skit jag slapp höra - kräkreflexen låg där å lurade hela tiden men kunde undvikas p g a denna guds skapelse. Tack!!!

Den fantastiska ledigheten är nu till ända och firman skall få sitt, redan imorgon. 2008 lär bli mitt, så här långt - jobbigaste år, så ett träningskort skall införskaffas (den dag som imorgon är).

Ingen bild idag och skulle det varit någon - skulle det vara en på mig själv.
He de gôtt, Mr T


RSS 2.0