Milda vindar & rötägg

Men vart är vi på väg? Plockar lite rubriker från Aftonbladet idag. Var det bättre förr eller är bara bevakningen så mycket bättre idag?

  • 15-åring förförd av prästen
  • Förnedrad av polisen
  • Lärare tejpade för munnen på 6-åring

Konstaterar bara att det finns skitstövlar i alla yrkesgrupper.
Avslöjande om skyhöga löner, bonusar & pensionsavtal haglar i media och moralen har vittrat långt in i sosseleden. Nej tacka vet jag Zlatan som stolt visar upp sina Ferarris och cashar ut 430000 SEK/dag. - Avundsjuk? Ja, lite!

4 dagar till premiär i Allsvenskan och ÖIS - GAIS. Hoppas verkligen att GAIS tar hem detta. Min kollega kommer annars att bli odräglig och jag får förmodligen ta några VAB-dagar för att slippa förödmjukelsen på jobbet. - Nä, skojar bara!
Kanadagässen skriker i sin flykt över takåsen här hemma - dom höll på att skrämma skiten ur mig när jag tog mig en nypa luft på terassen. Bra  - ett säkert vårtecken.
Ha det gôtt och alla är goda tills dess motsatsen visas. Hug the 1 & only Mr T


Resning - I He-te heller!

God förmiddag! Har precis sett TV4:s inslag med massmördaren Mattias Flink. Tårdrypande historia och jag minns nyhetssändningarna för snart 15 år sen som igår. Hur skall då inte de anhöriga känna det? Nu vill M att vi skall glömma detta och släppa honom fri. Enligt min åsikt skulle det bara kränka alla de nära & kära till offren.
Planerar man att hämta en sån här ...

... massor med ammunition och meja ned värnlösa & okända människor. Då skall man aldrig komma ut igen. 

Säkringen, kan precis som på Ak 4, ställas in i tre lägen; Säkrad, Patronvis och Automat.

Här ser ni Mr T (till vänster) på prommis med Sergant B och en säkrad AK4.


Ha de gôtt därute, undvik stållar och bôs. Hug's The T


Pères Trappistes

                              
Sitter hemma efter en jäktig dag på jobbet. Har nog gått 1,5 mil mellan olika mötesrum idag. Bra, gratis motion och vem f-n skulle köpa sig ett träningskort endast för löpband & stepmaskiner? Inte jag iallafall. Jagar iväg till lilltösens skola för eftermiddags-droppin. Det fick bli en Kärleksmums & kaffe. Precis vad jag behövde, lite snabba kolhydrater.
Chimay! Denna gudagåva, eller som det står på ettiketten Pères Trappistes - Belgisk munkkonst och makalöst gott. Har korkat en av de 16 som min gode kollega från .be varit snäll att ta med.
Oj shit! Klockan går och jag tar inte bilen ... Hejdå och nu håller vi alla varandra i händerna och säger efter mig.
- GUD, låt Frölundas puckar rulla in i målet fler ggr än HV's. Tack!!!
Det blev andligt idag och hug, The Man Mr T

Matchslut

1 - 6 och inte en puck gick vår väg ikväll. Imorgon blir det nya friska insatser och den matchen skall jag se på storbild "Kville Biljard". Om det nu skulle gå åt he-te imorgon åxå, då har jag 18 st. röda Chimay att trösta mig med. Min gode kollega från .be hade vänligheten att lägga lite x-tra last i bilen.
Nu är det dags att ladda "las batterias" för morgondagens ekonomirapport. Det blir nog glada miner (minus) -1,3 M€ och vi är på target.
Sov gôtt & lek inte för mycket med din .... Hugg Thee myth Mr T 

Paus (1)

Inte precis vad jag önskat mig, men va f-n, TV-soffan här hemma får duga. Kanal 9 (i skrivande stund) Frölunda - HV71 1-0. Grabbgänget på jobbet hade andra planer för kvällen. - Hockey & Biljard kanske? Vi skall ut med lite kollegor från .be ikväll. - Nääe det går inte för min del, 1/2:an är i hôvvestan i tjänsten. Lite x-tra tråkigt att jag inte kunde hänga på ikväll eftersom en av .be-kollegorna har varit champion i biljard och det hade varit kul att testa hans förmåga. Det skall snart vara slut med 1/2:ans Sthlm's-turer så det öppnar sig lite möjligheter på onsdagar framöver. Bra! Quiz, Dart & Biljard = Onsdagar.
Paus slut & Heja Frölunda. Gôtt hugg the Man Mr T

Snygg eller? & Glöm det nu!

Vi pratar mycket om att allt annat och alla andra är såå dj...a mycket bättre än oss själva. Vi tror till slut att det vi gör och säger inte betyder så mycket eller har något speciellt värde. Svenskt! Skitsnack säger jag! Vi kan våga sticka ut hakan & säga. Vi gör rätt saker och i världsklass. Kolla här ...
 http://www.teknikensvarld.se/view-image.xml?__xsl=/templates/view-image.xsl&pic=/picture-collection/60382391/18238_1_5.jpg ! Svensk design - Snygg eller?


  • Du skall inte tro att du är något.
  • Du skall inte tro att du är lika god som vi.
  • Du skall inte tro att du är klokare än vi.
  • Du skall inte inbilla dig att du är bättre än vi.
  • Du skall inte tro att du vet mer än vi.
  • Du skall inte tro att du är förmer än vi.
  • Du skall inte tro att du duger till något.
  • Du skall inte skratta åt oss.
  • Du skall inte tro att någon bryr sig om dig.
  • Du skall inte tro att du kan lära oss något.
  • Glöm det nu! Och den lycklige som har pengar i plånboken nästa år, kan beställa.

    Ikväll hade alla hockeytokiga Göteborgare en underbar kväll, när Frölunda satte skåpet på rätt plats i Jönköping. 2-1 i matcher och nu väntar hänsynslösa Scandinavium på Smålänningarna för två möten. Blir nog svettigt. Hur som haver, det var glöd på Indianerna ikväll! Till och med Mr R som inte är lättflirtad på hockey instämmer.

    Önskar mig själv och alla andra en god natt & ett fett lönekuvert i mitten på veckan. Huggs the Man, myth & concept - Mr T


    Säkra Vårtecken & MÖR

    Just det ja! Snödroppar, krokusar, vårstädning på golfklubben och Mr T:s traditionalla rosenbuskklipp. Dessa mardrömsväxter. Inte nog med att dom är djävliga att klippa och ta i. Man blir ju fasiken inte av med dom heller. Dom fastnar i kläder och allt annat, jag blir galen. Får väl fortsätta nästa helg. 4 timmar med att rensa sly & kratta eklöv på golfklubben. 2 timmar rosenbuskar & annat ogräs här hemma. Min kropp är MÖR. Nu fick det bli en bastu, lite matlagning (middag te la familia) och nu en kopp te i bästa tevesoffan och La Liga (Barca krossar Malaga).

    Tanke för dagen: Ingenting är sig likt längre. Först Moderaterna "Arbete åt alla" och nu Miljöpartister "Bygg ut kärnkraften för faen!".

    Sköt om er därute och ha en underbar start på arbetsveckan. Hug the lost & only Mr T

    Nedbäddad i töcken ...

    Tjing! Har vi tur kommer min blogg gå att läsa även framgent. Tid för synundersökning och beställning av nya glasögon är bokad. Leveranstiden brukar vara 2 veckor och det känns som evigheter för en som inte känner igen folk eller kan se en puck på 2 meters avstånd.
    Fick lurat med mig Mr R på Quiz ikväll. Vi bröt ihop efter 6 frågor & kastade pil istället. Faen så mycket roligare än att svara på meningslösa frågor om såpopera (tema TV, film & musik). - Vad hette hunden i såpan - Ääuurrrgh... Nej vi får komma tillbaka n:a gång när temat passar bättre. Aktuellt i nutid och generell allmänbildning, då är vi med i matchen.
    Har tryckt i mig tre rostade mackor med makrill i tomatsås, toppade med majonäs - som kvällsmat med en kopp te till. Så nu blir jag nog 7% smartare imorgon.
    Lycka till & ha ett skönt liv i vårsolen. Hug the T

    Jag är nog Sado, nej jag menar Macho....?

    Haha, vi var nere på Kville & spelade Dart ikväll. Idag stod ett GBR, AUS & IRL-gäng på motståndarsidan. Ett mycket glatt och trevligt gäng. Dock 2 av 6 fick ge sig p g a för hög promille. Fear Factor torskade matchen idag men vi var glada ändå. Vi lyckades pricka en 14 pilars 501 i dubbelmatch = World class. För er som inte förstår Dart betyder det att du på dina första tre gör ex. 100 p. Din kompis gör 100 p på sina första. Du går in och gör 100 p på nästa tre. Han svarar upp med en hundring till. Nu återstår 101 och då kliver man snyggt på trippel 17 och röd bull.  Ibland händer det, men oftast inte.
    Min gode vän M var på bästa humöret ikväll och nöp mig i bröstet. Straxt därpå säger han till min vän L - Känn här nu, visst står den? - Han (Mr T) är nog lite macho.... när han gillar sado såhär, iallafall. F-n jag dör av skratt!
    S:t Patricks imorgon (idag) och dom hade redan börjat värma upp. Dublineers imorgon (hett tips för festa-sugna).
    Natti-natti old folk's I'm fucking tired. Hugg a lot, Mr T 

    Rock & så

    Det trillade in ett trevligt mail nu på lunchen...
    - Jag har bokat 4 biljetter till U2 Ullevi. Sarah/Frida är med - vill du också gå med? Den behövde jag inte fundera länge på. Det skall bli jäkligt kul!

    Det finns mycket annat trevligt på estraderna i sommar:
    http://www.metaltown.se/  Måste jag bara gå på för att följa upp förra årets succé!
    Dag 1 http://monsieurt.blogg.se/2008/june/mr-metal-t-del-1.html 
    Dag 2 http://monsieurt.blogg.se/2008/june/mr-metal-t-del-2.html
    Utöver detta vet jag att mina tonårsdöttrar gärna skulle åka på Sweden  Rock, och vem vill inte det?
    En Line-up som redan ser rätt hyfsad ut, eller? Med band som Heaven & Hell, In Flames m fl ...  http://www.swedenrock.com/index.cfm?pg=17&pr=1  .

    HEAVEN & HELL (UK)
    Jäklar vad sugen man blir. Sommar kom fort!

    Nu skall veckans sista möte preppas och sen kommer den sköna helgen.
    Jag har blivit av med min helikoptervraksgranne (vid min 2:a arbetsplats) och nu när den inte är där så saknar jag den. Sjukt!?

    Ha de gôtt därute & gör inga dumheter ni sedan ångrar utan gör dom andra. Hugg the 1 & only Mr T 

    850 spänn 1937 i dagens penningvärde?

    Har stillat ner mig efter kvällens övningar på Kvilletorget. PubQuiz, hockeymatch och United på Old Trafford. En hellyckad kväll, fullt med folk och alla resultat bortsett från Quiz'en slutade med succé. Inte mina frågor idag och Tuveraset -77, vem minns inte det? 

    Skulle samla upp lagmedlemmarna på det lokala etablissemanget ~18:30 för att vara på plats i god tid före 7.
    1. Rolf backar ur 18:09
    2. Leonardo da .... backar ur 18:15
    3. Fredrik som egentligen inte är med i laguppställningen, tvekade länge (3 minuter) men konstaterade glatt efteråt. "Det här var ju skitkul, kör vi på onsdag igen?"
    4. Vi kommer igen, jag lôvar ... 

    Träffade mycket gammalt kännt folk och stämmningen var perfekt på Kville ikväll.

    Dagen har i övrigt annars varit givande med möten och påhälsning från några .be-kollegor. Logistik, layout & nya processkoncept har stått på agendan. Utvecklingen går framåt - om än ibland långsamt. Som en förlossning. Det skall till lite stön & smärta innan resultaten kommer.

    Appropå allt annat "The Shining" på 4 Film ikväll - usch det kryper i kroppen och Jack är bara No. 1.
    Note:  ~22500 är det värt idag och det var bättre att ha pengar förr.

    Sov gôtt, livet går vidare och saven stiger vad det lider. Hugg the myth & only Mr T

    1-5 och tvättpaj ...

    Har varit ute & kollat matchen Luleå - Frölunda och vad kan man mera säga än succe! 2 -1 i matcher och ...

    Frölunda - Luleå
    Scandinavium, Göteborg den 11 + 12 mars kl. 19:00

    Kvartsfinal 4 + 5
    ... kan nog bli riktigt jobbigt för "knotingarna" från norr.
    Jag låter nog som en sport-idiot och visst, mitt hjärta brinner lite x-tra för VF Hockey, GAIS och Manchester United.

    Väl hemma efter matchen fick jag till min förvåning se att tvättmaskinen som jag startade när jag gick hemifrån, inte kört klart utan fastnat på ett sköljprogram. Nån - inte jag, hade tryckt in 10 kg tvätt och Bosch som väl klarar ~5 kg stoppar på moment of inertia. Mina 20 kallingar ligger där och paniken är nära. OK, jag hade ett par med elefantmönster ...

    ... längst in på hyllan - fan tur.
    Hur skulle det sett ut annars - efter duschen? Du gumman, kan jag få låna ett par trosor av dig?

    Vilket är värst? Det får ni avgöra ...
    Sov gôtt & dröm sött, hugg the concept Mr T

    Veckans tips och Frölunda Indians

    Helg, lördag och åter dags att bänka sig framför storbilds-TV. Kvartsfinal 2 mot starka Luleå och jag hoppas verkligen inte torsdagens scenario upprepar sig. Jag genomled 2 perioder och 5-0 till Luleå, sen gav jag upp. Det fick bli Biljard istället och det gick riktig bra. Kvällen räddad.
    Nä, denna gången får ... 

    ... spela hemma och här är VF svårplockade.


    Kan varmt rekommendera alla Hockeyintresserade utan biljetter att komma till http://www.kvillebiljard.com/
    Och skulle det gå åt pipan, kan man alltid trösta sig med lite biljard.

    Nu till dagens tips:
    V75 på Mantorp idag. Spelstopp 14:00 så det är bara att dra på sig ytterkläder och ta sig en lördagspromenad ner till ATG-ombudet. 216 rader = 108 spänn + inlämningsavgift. Lycka till!
    Avd 1: 1,2
    Avd 2: 1,6,10
    Avd 3: 4
    Avd 4: 2,6
    Avd 5: 1,3,5,8,11,15
    Avd 6: 1,4,7
    Avd 7: 4
    Har en känsla av att det blir mycket Björn Goop och Åke Svanstedt idag, vi får se.

    Nu skall jag ta med mig en kall öl och ett korsord å sätta mig i bastun en 1/2-timma. Sen skall travet lämnas in och vi får se om Mr T lyckas göra er rika. 18:15 i 4:an för er som vill följa loppen.

    Tillsvidare får ni ha en skön helg och gôtt - Hug Mr T

    What a Day!

    What a Day med possitiv knorr!
    Nu sitter jag hemmma efter en mycket trevlig kväll tilsammans med mina underbara dartvänner. Eftersom jag dragits med en axelskada i nästan ett ½-år har det inte blivit någon Dart och därmed inte heller så stark anledning att kuska runt på diverse pubar och andra spelställen. Härre dj-ar vad fel tänkt ! Det är ju underbart att bara träffa dessa, precis som jag själv, icke perfekta, goa gamla kompisar. Ikväll kände jag att - fy fasiken vad vi hör ihop. Sedan mitten på 80-talet (25 år!!!) har vi tränat, spelat & strulat tillsammans. Dessa vänner vet jag verkligen att -Dom ställer upp. Kville biljarden var på sitt bästa humör och "knökat" till sista plats . Onsdags-Quiz = fullt hus och Fear Factor (vårt lagnamn) fick också gympa de grå cellerna. Fattar inte att jag glömt bort titeln på Ulf Lundells 2:a roman. Den 1:a satt momentant men nr 2? Nä det blev bara en lam chansning på "Vinter i Paradiset". Men att ICA-Stig i reklamen varit med i Nationalteatern, den klippte jag. Sömnen - hur fasiken kunde den raderas ur minnet? Att "The Rocket" är smeknamnet på Ronnie O'Sullivan (Snookerfantomen) är ju bara en självklarhet eller straffspark för mig som inte missar någon av de stora turneringarna. Ja-ja eller nej-nej, nån seger blev det aldrig men top tio får man ändå vara nöjd med. Hursomhelst, attans kul var det.
     
    Jobbveckan har varit grymt effektiv & bra så här långt. Har haft ett par riktigt tuffa dagar med avrapporteringar i ledningsgrupp och andra diverse fora, mötesfyllda dagar och ändå fått jobbet gjort, den ena projektleveransen avlöser den andra och i stort sett, grönt ljus hela vägen. Är det flytningar det kallas - I just love it!

    I övrigt:
    • Inget napp i mitt sökande efter ny bostad
    • Väger idag - endast iförd kallingar 83,4 kg
    • Kände våren idag (på lunchen)
    • Fick ett SMS av min dotter ikväll där hon säger att hon älskar mig (det kommer jag inte ihåg när hon gjorde senast = värmde mycket!!!)

    Nu skall mannen, myten & conceptet Mr T - sova. Hoppas ni därute får sköna drömmar och vaknar fulla med energi till kvittrande fågelsång och solsken imorgon. Hug the T

    RSS 2.0