Hurra, jag har flyttat in ...

                                          

Tjugohundratio har redan bjudit på överraskningar långt över mina förväntningar. Ta bara en sån sak som mina långkallingar "Hurra jag har flyttat in ...". Nu skall jag aldrig släppa taget om dom. Sen den dagen jag skaffade dom har jag mer eller mindre bott i dom (eller flyttat in ... om ni vill). Dom är mjuka, varma & gosiga. Fattar fortfarande inte varför det skulle ta 23 år att skaffa dom.

Jämn vecka innebär att lilltösen är hos mig och att allt skall fixas enligt givna rutiner. Det blir inte många minuter över och idag hade jag dessutom en storhandling att klara av.
Middag för mig själv, lilltösen + special invited guest stod på programmet efter det. Kan det verkligen gå? När man jobbar 8 timmar, slåss med en massa folk i affären (där gick drygt 1 timme), plockar disk & hänger tvätt.
Jo för f-n, klockan 19:48 står allt serverat och Mr T har en puls på 150 ungefär. Tur att jag tog i lite extra denna gången! Tre vid middagsbordet blev till SEX. Äldsta dottern, hennes kompis + x-tra special invited guest å så blev vi 6. Bara kul och visst är det trevligare när man sitter några stycken runt bordet. L du räddade mig idag, tack!

Udda veckor går lite mindre på rutin och helgen som gick var helt underbar, mer sånt!

                                                 
     
Mer snö & kyla väntas till Götet men vad gör det? Våren är snart här - Blunda, ta en frukt & Gôtt hugg Mr T

10w03 & Gent-mission complete?

Jobbar denna veckan i Gent och hoppas det blir den sista för denna gången. Kanske lite support till våren blir aktuellt och det kan ju bara vara trevligt att möta våren lite tidigare här nere.
Gent är ju en helt fantastisk stad, speciellt när solen börjar värma upp ...

För övrigt mår jag som en prins & hoppas mycket på 2010. Vi får väl se ...

Sköt om er, följ ert hjärta & gôtt hugg Mr T

En vecka med långkallingar!

Hej alla kära bloggvänner. Livet på Hisingen i Göteborg har blivit, bättre och bättre. Solen skiner allt oftare och värmen runt benen har förstärkts. Jag funderar allvarligt på att åka ned till Backaplan för inhandling av ytterligare ett underställ, för att vara säker på saken. Är man frälst (som jag är) så förtränger man allt som eventuellt kan missuppfattas och upplevas som bisarr självinsikt, fläskfobi och gôtt.

Troligtvis kommer Mr T att nå sin kulmen om ett par veckor & måtte aldrig långkallingarna ta slut på Backaplan. Med dessa korta allegorier vill jag endast uttrycka min kärlek till livet & Hugg MonsieurT <3

Ett halvt liv utan långkalsonger, oh my God!

Va e de nu då? En sån jäla rubrik! Snubben är nog helt korkad - men det är sant. Fick order innan helgpromenaden att ... Se till att ta på dig långkallingar, annars fryser du bal...na av dig.



Sagt och gjort - mina första på 23 år inhandlades på Coop Backaplan (enda affären som var öppen vid tillfället). Helt makalöst att jag kunnat leva utan detta plagg så länge. Nu däremot känner jag vilken underbar värme och energi dom ger mig. Senaste veckan har jag bara blivit kärare & kärare i dom, så ... På shoppingrundan idag fick det bli:
1. Ett läckert underställ från Stadium.
2. Jeans & Tröja på JC
3. Badolja från Kicks
Haha!! Antingen bejakar jag min kvinnlighet eller så är min manlighet i fara :)
Sitter å lyssnar på min favoritstämmningsmusik, grymt bra e de!  
- Shine On You Crazy Diamond
- Wish You Were Here
Pink Floyd såklart och nu mina vänner skall Mr T göra det som vi alla måste göra - Nana kudden!

Hugh the Myth, man & concept Mr T

Blixtar å dunder, magiska ... Del 2

Snön yr och termometern visar på -11, men ...

I min värld stormar det, stickan visar på +25 och 2010 har börjat på ett fantastiskt sätt. Jag har haft två lugna dagar på jobbet och plockar ut en x-tra semesterdag på torsdag för mitt ego. Te, varma bad med olja, levande ljus och röd-tjut passar utmärkt för årstiden - Vinter är gôtt ibland!
Äntligen börjar jag hitta tillbaka till mig själv igen och mitt motto håller bra "Se framåt, livet är för kort för bister historia".
Var på en liten "Tjejmiddag" idag, hemma hos lilltösens kompis. Knytkalas med kycklingklubba, risotto med parmaskinka och sallad samt pytt på rotfrukter. Mums och jag tror jag föredrar tjejmiddagar framför herrmiddagar för tillfället. Det blir mer vettigt snack iallafall. Mycket trevligt & Linda är som vanligt proffs på att ordna dom små detaljerna. Hade hon inte varit upptagen - hade jag lagt in en stöt! 
Med dessa korta rader vill jag be alla bloggfreunds:
1. Stanna inne, det är svinkallt ute
2. Tänk med hjärtat
3. Förlåt
Hugg den ende och man Mr T

RSS 2.0