Vad vore livet utan lite Vitvaror?

Väl hemkommen från .be till hemmavardagens bisarra verklighet. Menstruationstokiga fruntimmer å dammråttor väntar som vanligt. Som om inte detta räcker, hade en av våra viktigaste överlevandemaskiner pajjat. Den läcker vatten var den torra kommentaren om vår kära diskmaskin. Som den sanne själv-fixare man är, skall man bara göra ett försök att återställa dj-n i fungerande skick. Skruva isär för att komma åt. Torx, trodde att jag hade bits hemma...

                      
- Nej, mejsla upp skiten bara!
Hittade den uppluckrade gummimuffen, jäpp å ned till Hornbach för att hitta nåt som passar. Substitutet är efter ett he-es slit och några skärsår, på plats. Vänd den rätt, koppla på och kör ett program. Nu kommer nästa kommentar - Den har nog pajjat i programmvalet också. Som den lugna fina kille jag brukar vara, gick jag nog inte att känna igen i denna stund.


    
Nä, ingen fara - maskinen är ju bara en världslig sak och det finns nya miljövänliga nere på Backaplan.  Ut med den g:a och in med den nya, inalles 20 min. Diskbänken är ren igen, halleluleja!!!

Var med mellantösen på Condeco (Avenyn) och Bio igår - Tim Burtons, Sweeney Todd på Bergakungen, salong 4.
                                                                                                                                                            
Visst, jäkligt fräcka miljöer och Depp blir väl aldrig dålig. Dock tycker inte jag att denna mix av musikal och skräck var särskilt lyckad och varför i he-te alla dessa enorma kaskader av blod. Efter filmen tittade vi bara på varandra och do-te-ra lägger bara upp ett asgarv - jag med.

Nu är det natten och måste få en ordentlig blund om firman skall få sitt imorgon igen.

Ha ett skönt liv därute och kram, Mr T


Gôtt e de!

Nu kommer lugnet krypande. En hetsig vecka i .be och avslut på jobbveckan på hemmaplan. Mitt nya uppdrag känns allt mer stimulerande. Hade idag ett mycket informellt och givande möte med min nya kärn-trupp. Alla oerhört kompetenta och seriösa medarbetare. För er som hängt med - pågår för mig "at this right moment" en transfer mellan nya och g:a uppdrag. Mina chefer visste vad dom gjorde, när dom ville att jag skulle hoppa på nya projekt. En injection för mig och även för de nya projectletdare som ersätter mig. Genialt!! Eftersom jag älskar struktur och ordning, kommer jag in - just när detta behövs som mest. High importance, eftersom denna Milestone skall rapporteras till "Thee big Mama".
Sitter hemma och sippar på en Harboe och väntar på att kycklingen skall tina. Har dragit på mig min grön/svarta "Findus-tröja" för det blåser som he-te därute. Storm eller orkan, vet inte, men huset knakar och jag älskar det!http://monsieurt.blogg.se/2007/november/respekt.html
Bor ju för er som inte vet, högt med utsikt mot Älvsborgsbron och Gasklockan. Härligt läge för hårda vindar och stjärnklara nätter. Takpannorna fladdrar som Asplöv och flaggstången viker sig i vinden. Rutorna piskas med havssalt och tungmetaller från de Brittiska öarna.
Gôtt e de! Fredag och för Er som inte har nåt planerat - gör nåt oplanerat. Love U All, The T

Chimay och 8-Ball

Jädrans vilket nedsläpp!
Var ute med några kollegor efter jobbet för att äta en bit mat och hitta på nåt, innan Tegelstenssängen. Hittade en Pizzeria i närheten av ett favo-ställe "Pool & Snooker Place", i studentkvarteren, inte så långt ifrån hotellet. Stället var fyllt med studenter och det ger mig bra vibbar (billig och bra mat). Dit ska vi!
- Maten var bra!
- Priset var bra!
- Mina vibbar var bra!!
Men tyvärr, eftersom stället var översållat med fantastiska "Babes" i 20-25-års-åldern, var det lite svårt att focusera på maten. Nmja-a, det går att stå ut med.
Efter maten slinker vi in på biljardstället, som ligger nära nog vägg i vägg med pizzerian. Ett underbart ställe med  c:a 20 Pool-bord, ett par Snookerbord och bar. Alla kunder från Pizzerian verkade dessutom ha en snitslad bana upp till, ja-a, The "Pool & Snooker Place". Kul-kul och ett par öl. Fö mina förstaval (Chimay röd och Say no more Leffe blonde). Kollegorna som aldrig hade varit utanför turist-stråken, uppskattade seansen mycket. Den kvällen skall vi ofta tänka på...
All of U! Be nice, happy & gôtt, Mr T  

Online på jobbet

Inte mycke te blogg det senaste. Hotell utan trådlösa nätverk och mest bara jobb & sängen denna gång. Imorgon stor genomgång med avlusning av ekonomin. Nu packar jag ihop för idag och tar mig ett par Leffe blonde, kastar pil med en kollega - laddar för morgondagens övningar. Bloggen ska få sitt när jag är hemma igen.
Ha ett underbart liv, hugh the Man, Mr T

Max 1/2-dag!

Sitter och tittar ut i öster, en fantastisk soluppgång. Helt orange tror jag efersom jag inte ser färgerna så bra. Inte mycket mer än fågelkvitter stör den absoluta tystnaden när jag dricker mitt morgonte (gjort på röda bär/frukter).

                        
Hittar ingen bild som passar perfekt. Men denna utan moln och lägg på Göteborg, så blir det min vy. Blir nog en lika fin dag som igår.

Har dragit på mig en vår-förkylning, redan. Det är väl lika bra att inse, årstiderna har ryckts ur led på nåt sätt. Talades vid med en kollega från .be igår. Dom har haft en vecka med dagstemp på +15 grader i skuggan. Skall ju dit n:a vecka så jag hoppas på högtryck.

Nu får det bli bilen till jobbet och idag får firman max en 1/2-dag, jag är ju förh-e sjuk. Håll er i skinnet och passa på att ladda med solenergi. Hug the one wicked and (l)only Mr T.

Tacka vet jag en daglig dos...

Nu smäller det till igen, ett årligt jippo i blomsterdistributörernas tecken. Ja-ja, budskapet är bra! Var rädd om ditt hjärta, eller ...? Som Aftonbladet uttrycker det:
Så blir du ett erotiskt geni - redan i kväll


Fantastiskt!!! Själv är jag inne på linjen, att en daglig dos kärlek och rommantik, räcker långt. Lätt för en på hjärtats skuggsida att säga kanske. Nåja, härmed vill jag nu framföra min stora uppskattning och en rigtigt stor kram till alla mina nära & kära. Big Hug Mr T


Baksmälla, Tussilago & Kvinnlig domminans med fransar av Furu

Head-bang! Är det hårdrock eller bara resultatet av gårdagens dummheter? Hursomhelst, inte något skönt uppvaknande. Mina nyårslöften f ö handlar just om detta, att vara måttlig. Hur svårt kan det vara?

Har fått bekräftat beställningen på min nya bil. Likbil säger några, sexig säger mina tonåringar.  Svart, svart läder och svart interiör. OK, jag köper epitetet "Lik-bil". Har denna gången kryddat upp det hela med USB-interface, bluetooth för mobilen och high performance-ljud. Allt bara för att trösta bort comforten som min kära automatlåda bjuder på. 

Scarlett Johansson och fransar av furu!? Eftersom jag lever i en värld av kvinnlig domminans får jag ofta (eftersom jag är, Thee Man) uppleva visuella chocker. Som idag när senaste nummret av ELLE presenterar Scarlett på förstasidan. Vilken härlig kvinna!!! Undrar vad dom äter för att bli så fina? Om någon har svaret, var vänlig skicka receptet till www.monsieurt.blogg.se. Blev lite nyfiken och bläddrade lite, 798 klädnypor inpå bara mässingen, kan det vara fettish? Sitter å funderar på om klänningen är Svanmärkt?

Lekte lite med katten på terrassen å bollen gick över räcket. Vad får man se.... En välutvecklad Tussilago!!! Vårkänslor redan! Al Gore? Min nya Diesel? Who cares?

Nu är det dags att lösa veckans gåta, 7 vinnare på tävlingar i Jägersro. Alltid lika spännande, tänkte jag rätt?

För Er som är därute, hoppas jag att ni får en underbar helg. Med mycke sex, droger & rock n roll. Hugg the Man, Mr T 

Nous sommes de retour encore!

Here we come again. Finally this week in .be is done. Always a step forward and good things happen. Next time will be 08w08 and hopefully I can back out from todays assignments & go for new tasks.
The menu at Zaventem lounge is not comparable with Novia in GOT. However the Beer compensate it all.

See You all in GOT later this week. Hug a lot Mr T

Cirkeln är sluten!

Novia-loungen, som vanligt innan avfärd. Hela cirkeln är sluten - menyn kan ni se nedan. Imponerande och praktiskt eftersom lunchen ofta blir struken på resdagar.

           

Skall packa ihop och fortsätter med några rader när jag är framme ikväll.
Under tiden får ni ha ett underbart liv, Hugh The Myth Mr T

Det blev ingen tid över igår och idag konsumerar jobbet all min tid. Skall ta mig till hotellet och därefter blir det sen middag å sängen. Förhoppningsvis inga överraskningar med åskskurar som kommer in genom fönstret. Detta var just det som hände igår kväll när allt blivit uppackat och kudden var preppad för vila. Rumsbyte 23.30!!!

Take care, the one and only Mr T

Monday bloody monday...

Varför kan inte måndagar bara vara som alla andra dagar? Saker o ting krånglar, går trögt och ska det jävlas ordentligt nån gång, nog f-n är det på, ja just det, en m.....!

Har idag iallafall lagt in en beställning på nya bilen, här skall växlas å kopplas. Fick bli en manuell denna gången så att töserna kan slita ut lamellerna på övningskörning. D ä har än så länge bara rullat med automatlåda och hon kommer säkert bli chockad av den nya dimensionen, dragläge, koppling och den där förbannade pinnen i mitten (som man måste slita och dra i).

Venus & Jupiter i konjunktion, visst låter det sexigt. Jag vill om jag får välja, vara Jupiter. Har inte haft nåt bra väder på morgonen för att se spektaklet, men det är häftigt och har sett det förr.

                           

I förra veckan hade jag den stora förmånen att få bjuda ut mina tonårstöser på bio och uppvärmning på ett av Avenyns innecaféer. Dom tyckte inte alls att det var pinsamt och krokade i varsin arm för lotsning ned till Palladium. I am Legend med Will Smith, fick dom unga damerna att sitta spända i stolarna men också till en stunds eftertanke. Oamerikanskt men ändå väldigt amerikanskt och den kan rekommenderas - sevärd. 16-åringens kommentar var - Jädrar va skönt, filmen saknade ju helt romantik.

Dags att sätta punkt för idag, imorgon blir det heldag på jobbet och därefter resa till .be för nya intressanta möten.
Ha de gôtt, kram Mr T

RSS 2.0