Jag har en Date imorgon!

Okej inte som ni tror men Bono och jag ses på Ullevi imorgon.
1. Han är laddad

2. Jag är laddad

3. Kanske det finns nåt mer som kan förgylla dagen imorgon också, vi får se ...

Vädert går mot stadigare och det kan nog bli hyfsat för konserten och eventuella förfester imorgon.

Annars har det mest handlat om att fixa en akut tid hos optikern idag. Aktuell optik vid Ramberget har ställt upp förr och gjorde det denna gången också. Två par skall det bli och dom är färdiga, lagom pass till jobbet börjar igen 09w34.

Ta det lugnt, njut av livet och gôtt hugg the Man, myth & concept Mr T

Snor!

Har precis vinkat av Lilltösen som skall åka till Astrid Lindgrens värld idag. - Hälsa Pippi, kör försiktigt och ha kul!
Det passar perfekt med en slappadag idag eftersom jag åkt på en rejäl sommarförkylning. Måtte den bara släppa till slutet på veckan, för då ...
Så här såg det ut i Dublin. Göteborg nästa på fredag och lördag. Note: Läsarbild i GP
... Just det, U2 konsert på lördag och sen bär det av ner till värmen i Kroatien. Två veckor med sol, bad & motion. Skall bli jäkligt skönt!
Tillsvidare, ha ett underbart liv, håll er friska & gôtt hugg, Mr T

Som ett skrikande lamm, som inte fått spenan ...

Godkväll gott folk!
Jag har precis kommit hem från en skön kvällsutflykt och skall till att lägga mig. Trär av mig tröjan och rullar ihop den lite fint på byrån. NEJ! Jag tittar på den och den ser ut som ett ltet lamm som skriker efter sin mammas spenar.

G_d hjälp mig! Eller är jag bara konstnärlig, godnatt & kram The beast Mr T

Hon suger ...


Öppnade tidningen häromdan och fick till min stora förvåning läsa, och nu kommer det:
- Mona Sahlin är redo! För vad, tänker jag då? Jag känner mig inte ett dugg redo för henne. Hellre en r--k än ett blysänke, om jag får välja.
Nog skitpratat för idag, lev väl, gör nytta & gôtt. Ton ami Mr T

700 km utflykt

Tar mig en rejäl sovmorgon idag och är lite seg efter vår utflykt till Kolmården igår. Vi hade järnkoll på väderprognoserna och hade laddat i tre dagar. Så kom luckan igår - kanonväder spåddes och det vore väl f-n om inte prognosen stämmer i Norrköping (SMHI ligger väl här, eller?).
Hämtade upp R & R + lilltösen som hade sovit över, klockan sju. Som vanligt blev lilltösen åksjuk och jag borde fått rutin på detta nu. Åksjukepiller hade jag naturligtvis glömt att ta med. Hon säger till när hon börjar må illa och då är det bara nån minut kvar tills dess att katastrofen är ett faktum. Motorväg "120" och ingen stans att stanna. In på 1:a bästa och sen var det bara att börja sanera. Som tur är har R & R varit med förr, så vi kunde lätt avdramatisera och skoja om det hela när vi väl kom vidare. Resten av resan och returen på 35 mil gick utan problem.
Alla måste ha haft Kolmården på näthinnan igår för det var kaos och det började 7 km innan själva djurparken. Extremt mycket folk och 1 timma bilkö för att äntligen få trycka på parkeringsbromsen. Det finns inget tråkigare än att spy ut avgaser och inte komma nån vart!
En heldag i parken:
 Oj! Så här såg det ut när Gnocchi´n producerades i Söndags. Ursäkta mina skitkassa mobilbilder förresten ...
 ... och lite Fia med knuff på terassen.
K-mården var det ja,..

Vart annars? Vi klev rätt in i aphuset - iiiiiaaaahoooo! Dom pyttesmå Silkesaporna (tror jag det var) var gôrsöta.
Note: Gôr = väldigt på Göteborgska. Tigrarna låg i skuggan & tryckte i värmen, syns nog ej på bild.

Räv trodde vi först men det var Asiatiska Vildundar enligt skylten iallafall

Kolmårdens kyrka: Mycket fräck med vatten porlande och insmält i naturen - fiint och inte någon bild är arrangerad. Jag lovar! Ställde faktiskt frågan om hon fick kontakt med Gud men hon förstod den inte riktigt.
  
Kommer inte ihåg vad det heter men det fanns 100 smaker & iskallt var det. Kan behövas på savannen. 
   Gnuer, kameler och stridande trubbnoshörningar, det var kult.
Fågelshowen med falkar och Berguv flygande över huvudet var skit-cool. En av höjdpunkterna denna dag.
  
Aqua-land, men inga bilder på delfinerna vi såg. Däremot såg vi mindre vackra delfiner s k delfuler. Vi börjar nog bli lite trötta i benen nu?
 
Precis här, 30 meter ifrån huvudentrén och vår avstigningshållplats (efter 1 1/2 varv) fastnade vi i linbanan. Karma eller shit happens, vem vet? Äventyret stod still i dryga 20 minuter och det fanns bara glass, bullar & kaffe kvar, när vi skulle äta mat hos Bamses farmor. Vi klarade oss till Rasta på E4:an ändå. 
  
Tillsvidare, lev livet, ta det lugnt och gôtt. Hug the myth, man & concept Mr T

Pass, P-piller & Pesetas. WTF!

Hur svårt kan de vara? 3 fucking P! Leder med 2-0 och släpper hela härligheten till ett "bonkegäng" från Solna. Aj-aj! Axén måste få gubbarna att tro på seger. Offrade två timmar av mitt dyra liv, och ... Den sista 1/2-timman var bara smärta.


Men nu så - Beck kan man lita på & "Gunvald" Persbrandt är ju bara grym, enfaldig & unik!
Sov gôtt gott folk & tänk på vår natur, hugah Monsieur T 

Gnocchi a la Casa del Linda

Nånting i denna stilen ...

Fick en inbjudan att komma på Gnocchi-middag hos Linda idag. Som en liten försmak till Kroatienvistelsen. Hon är grym på detta och har nog lärt sig av Tonina (gumman som vi bor granne med därnere). Hembakad Gnocchi a la Casa med gulasch till, fantastiskt gott!. Det finns inte mycket min 16-åriga dotter följer med på numera, men detta kan hon inte motstå!
- Papi, plocka upp mig på Järntorget om en timma.

Ha ett underbart liv, gör nån glad & gôtt hugg Mr T

Omvända världen ...

Sitter och grubblar på hur dagens V75-rad skall se ut, krångligt värre denna vecka. Regnet öser ner och det är liksom 100% motsatsen till vad vi hade igår. Jag själv, lilltösen och ett par bekanta drog ut till badstranden.
Måste-med-till-stranden-lista:
1. Laddad kylväska
2. Krabbfiskeutrustning
3. Backgammon
4. Solskydd m m
  

Mmmm, västkusten e allt bra gôtt ibland!

Ha nu en riktigt go lördag, se upp för dårar och kriminella. Hug the Man, myth & Concept Mr T
 


Donnerstag idag?

F-n jag trodde det var igår ... Som det höll på!

Tur! Detta trädet stod inte på min tomt men det mullrade på rätt bra ändå. Jag gillar det dramatiska och stämmningen vid åskväder. Efteråt låg det en klar måne och dansade mellan mörka hotande moln. Tim Burton-stämmning så det bara viner om det!

Vin ja, jag lyxade till det igår kväll med en krabba, bubbel och lite annat gott tillbehör. Tyckte jag förtjänat det, efter:
- Fönsterputs (22 stycken!!)
- Städning av husets i särklass stökigaste rum (2 1/2 timma bara på det)
Såklart jag hade jobbat ihop till vinet & krabban, eller?

Ta hand om er därute, akta er för blixten & gött hugg, The Man, myth & Concept Mr T

Angus verkar lovande!

Så här skulle det se ut oftare. Angus debut & mål direkt, hoppas det kan bli lite 3-poängare framöver. Varför inte mot AIK hemma nu på måndag. Sänkta biljettpriser dessutom, det var f-n på tiden!


Har tagit en rejäl sovmorgon idag. Välbehövligt eftersom jag spenderade 1/2 natten med en bekant, musik & några bira. Hmm det känns ... Nu skall jag bajsa, ta en dusch och en recovery-bastu - sedan är jag med i matchen igen.
Tillsvidare får ni ha ett skönt liv & gôtt hugg, Mr T

Hultsfred nästa ...

Sonisphere Festival    Sweden  Hultsfred i det lilla landet Sverige. Det kommer att bli grymt och de unga damerna skall kanske med. Kolla här vilken line-up!!

  • Metallica

  • The Hives

  • The Cult

  • Machine Head

  • Primal Scream

  • Mastodon

  • Cradle Of Filth

  • Lamb Of God

  • Anthrax

  • Dead By April

  • Meshuggah

  • The (International) Noise Conspiracy
  • Adept
  • runningorder
    Masserad på torsdag, till Hultsfred på fredag och Metallica på lördag. Låter som en hyfsad vecka för mig.
    Kram på er därute & rocka fett, Mr T


    Helkroppsmassage, haaa ... ughh

    Nu är det bokat. Helkroppsmassage n:a vecka. Det kan jag verkligen behöva eftersom jag suttit med .xls-matriser hela veckan. Musarm eller musaxel, vet inte vilket vi skall sätta på visitkortet. Hursomhelst hoppas jag mycket på behandlingen som oxå inkluderar "aroma".
    Googlade på massage och fick upp denna! WTF detta kan väl ädå inte ingå ...? 

    Kvinnan som skall göra underverk är väl +25 och jag hoppas hon kan sin sak. Jag återkommer med en utförlig rescenssion senare i nästa v:a.
    F ö är läget under någorlunda kontroll, hoppet lever & gôtt hugg Mr T 

    Zwei tagen zurück! Dann wirt es ferie ...

    Nu är vi där igen. Semestern kommer allt närmare och många flyter redan bara omkring på jobbet, pratar om vad dom skall göra under sina lediga veckor. Inte effektivt, men socialt. Själv har jag stått i som en jehuu för att få allt klart, innan jag tar ledigt. NU ÄR DET KLART! Så nu skall jag också glida omkring de två sista dagarna med min musarm & vara - SOCIAL! Fem veckor på raken och förhoppningsvis har jag glömt bort alla mina log-ins, så att jag får ringa IT-supporten och säga - Va faen, kan ni låsa upp min ID? Ha!

    Den 23:e Oktober skall ni slå på TV:n, för då är Mr T med på Dobidoo. Kanske är detta mitt internationella genombrott och det får ni inte missa. Under tiden - Lek, lev & skatta. Hugg Monsieur T

    Minstingen har en blogg!

    Den lilla tösen älskar att skriva och hon behöver träna. Shit, blogga kan vara ett bra sätt att lära sig, stava, sätta punkt och komma. - Vi får se? Hon tycker det verkar väldigt spännande iallafall. Katter, dans, musik & kompisar är temat. 
    Hug Baby U R the Best <3 Mr T 


    Nu är det nära ...

    Fredag 09w27 och bara fem arbetsdagar kvar till semestern. Visserligen kommer dom fem sista bli chokade så in i he-te, men det är nära nu! Jag tänker ta 5 veckor på raken och får fixa rapporterna för 09w33 redan nu. Skall lämna över projektet till en kvinna i sina bästa år och antar själv nya utmaningar med produkter som skall bära in på 20-talet. Moln och dimridåer för de som ej är insatta.
    Semestern ja. Jag längtar enormt efter mina dagliga morgonpromenader på 1-2 timmar i 25-30 graders hetta. Pälsen glänser när man är klar och dom gör grym nytta mot istret på min svällande buk. Dessutom läser jag mycket böcker på semestern, älskar det men får ingen ro övrig tid på året.
    Så har såg det ut förra gången http://monsieurt.blogg.se/2008/august/plaster-for-sjalen-eller-ett-livsfarligt-liti.html . I just love it!

    Har fått äran att vakta småbarn idag. En är min och den andre skall vi träffa i Kroatien senare i sommar. Inte mycket vakta faktiskt. Nintendo DS gör hela jobbet. Haha, en fantastikt bra investering! Lite mat, lite snacks & dricka. Thats it!!!

    Skall reda ut morgondagens gåta, V75 på Halmstadstravet. Är ni på hugget så kanske ni kan få ett bra tips här imorgon före lunch.
    Det har varit värre men kan bli mycket bättre & hug, Mr Thee :) 

    Het och go

    Har kommit hem från min cykeltur m m. Fixat lite kvällsmat och druckit en liter vatten, minst! Det var svettigt att röra på sig ikväll och nyduschad ligger jag nu i min säng (fläkten surrar). Hett som attan har det varit och nu är det jäkligt gôtt att sätta punkt & knoppa in. Sov gott alla därute, rör inte till det i onödan & följ lagen. Hug thee T

    Plus & Minus

    Öppnade GP:n imorse och NEEJ! va f-n Volvo PV överväger nya varsel. Jag har inget hört men vem vet med dagens deppresiva ekonomi. Riket kanske kursar imorgon? Vi lägger detta på minussidan. Se upp för minustecken!

    Nu när arbetsdagen går mot sitt slut, poppar det in ett mail från Privata affärer. "Riksbanken chockar igen" reporäntan halveras JAA! The bottom is nådd, eller 0,25%. Oj, den lägger vi på plussidan.

    En cykeltur i kvällssolen får det bli, kanske nåt mer också - vi får se. Varning för värmeslag & Hugg Mr T

    Nice evening!

    Har suttit ute hela kvällen, tagit ett par öl, käkat prosciutto med stekt ägg och knäckemacka. En av mina favoriter. Stek äggen först och fräs  med prosciutton sista 1/2-minuten. Mjölk funkar skitbra till. Sommar, snabbt och asagott! Knäckemackan skall helst vara Wasa havre, testa & njut säger jag bara.

    Lycka till, sov gôtt & hugg The myth and only Mr T

    RSS 2.0