Arbeit macht frei...

Fri från Blogg menar jag då. Firman har bestämt att istället för en planerad tjänsteresa, med detaljplanering och kostnadsuppföljningar som huvudtema, kan jag göra en snabbutredning på hemmaplan. 17 timmar igår och bara 12 timmar idag. Känner mig som en punchig boxare just nu. Rapport på torsdag - stöön - alla mina planer går istöpet. Hoppas innerligt att kattkraken inte kommer å biter mig i håret inatt. Här ska sövas!!!

Monsterkrabban som jag hade planerat som kvällsgodis för igår fick vänta till idag. Jag säger det igen - Dom som inte provat krabba, har absolut missat nåt. God terapi som inte gör dig fet.

1. Terapi för det går banne mig inte att tänka på nåt annat än att pilla i sig det goda.
2. Gott bara för att dessa kryp helt enkelt är gudomliga.
3. Kalorier kan där ta mig tusan inte finnas många.



Med detta vill jag önska er en riktigt Bon Nuit!

Hug Mr T

PS. Kommentar nedan till en blogg-väns inlägg idag DS.

Hmm?
Kan detta vara en kvinnligt dominerad arbetsplats månne? Känner inte alls igen reaktionen från min arbetsplats - manligt dominerad. Tvärtom sporrar vi saktfärdiga män varandra till att göra bra löneavtal - och gläds om någon lyckas.

Nä va f-n, kämpa på och som jag brukar säga. Håll hårt i våra skattepengar. Ha de gôtt, ton ami Mr T


Respekt

En underbart blåsig och regnig Novemberkväll...
Det är nåt med hård vind och dåligt väder som får det att pirra i kroppen. Vet inte vad det kommer ifrån men kanske är det från min barndom. Orkanen 69 har jag mycket starka minnen från (mest goda) samt ett motorstopp utanför Hönö tjugo år senare, sittandes i en liten träsnipa på väg mot klipporna i hårt väder. Också ett gott minne eftersom allt slutade lyckligt. Jag lyckades den gången få igång den förbannade O-21:an bara et 50-tal meter från klipporna och katastrofen. 



Kan det vara detta som gör att det kittlar lite i oväder? Det är också rätt skönt att dra täcket över sig, höra huset knaka och regnbyar piska mot rutorna. Respekt!
Respekt skall man också ha för äldre människor - min kära bror t ex som fyller 50 idag - Grattis!!! Har varit och uppvaktat honom med en flaska av den finaste Cognac. Inte heller fel, en kväll som denna.
Min morfar, på besök i stan är också värd all respekt - gubben är snart 96 och kristallklar i knoppen. Han rör sig inte längre som en elitgymnast - men han hänger med bra. Hoppas jag har fått lite av hans gener - att få vara frisk.

Nu får det bli täcket, boken å nåt varmt - Sköt om er, Mr T

8-1 och jag är f-n värdelös!

Nu tror inte jag att detta kommmer att förändra mitt liv särskilt mycket, men ändå. Förlora mot en kvinna känns iallafall riktigt skönt. Ett okontrollerat kaos finns där hela tiden å jag älskar det. Ett stort tack till alla mina goa vänner som räddar upp situationen. 8-1 är ändå 8-1.
Hade den stora förmånen att få träffa lite nytt folk ikväll. Folk jag faktiskt inte trodde fanns. Piggar verkligen upp den gubb-sjuka psykopat som jag själv räknar mig till. Riktigt trevligt!!!



Imogrgon skall nya mål sättas och "Mamma" har nog bestämt att hela skutan skall ros iland på annat sätt. - Har börjat vänja mig och miljonerna rullar.

Klockan börjar bli mycket och mina slutord idag måste bli... Ni och jag, vi är inte perfekta men jag skulle inte trivas utan er.
Ha ett underbart liv, Mr T

Årets juklapp - skottsäker väst...

Eller varför inte ge bort ett kraftfullt handeldvapen. Nu har kriget börjat! Polis & åklagare vs. den organiserade brottsligheten. Oddsen för den goda sidan är inte så bra, vi får väl armera oss precis som i USA.



Nää, den verkligheten vill vi inte ha -  Heja Polisen, säger jag!

Den lilla dottern blev i eld å lågor av paketen hon fick. Polly-pocket-flygplan, lekkök med tillbehör samt cyklop & snorkel. Allt i prima plast för 1500 spänn. Fantastisk bransch, måste vara otroligt lönsam.

Dagens kokekonster slutade med en åktur ned till Backaplan och Burger King, on request by kids. Själv hatar jag Mc Donalds, Burger King o.s.v. Dock kan en fettmättad pizza från det lokala etablissemanget slinka ner, å det gjorde det. Dom skalade potatisarna ligger fortfarande kvar i det kalla vattnet. Har vi tur, kommer det en dag imorgon också - med bättre käk.

Nedräkningen har börjat och det är hög tid att duka upp:
- Iskall öl
- Popcorn för nerverna
- Sverigeflaggan
- Vikingahjälmen

Heja Sverige och var försiktiga där ute!
Big hug from - Mr T

Traffic jam, eller annat jam?

Tur att det är högkonjunktur, vad skulle annars alla vänliga expediter göra?
Toy's "R" us måtte jubla. Skulle bara handla några paket till den lilla. Nu pratar vi födelsedagspaket till 7-åringen. P-platsen liknade mer ett slagfält komponerat av Rommel än en gråtrist Söndagskväll på Backaplan. Jul-ruschen har redan börjat och vi alla ser fram emot nya, fina försäljningsrekord. Jag får katarr bara jag tänker på det, hatar att ränna i affärer och särskilt ihop med andra. Ja-ja, man sitter i fällan som en liten mus.




Mus... Ja just det! Lisa (katten) har inte varit sig lik på det senaste. Är det höst eller vår? Hon vill ut hela tiden - till de väntande kavaljererna och med svansen i vädret - är hon horny? Det finns mycket "katt-kunnigt" folk ute på webben, vet jag. Min fråga ut i etern är - när skall hon stympas? Stackarn är c:a 5,5 månader. Här skall inte bli några fler småttingar!


Dagen har förlöpt utan missöden - ovanligt för att vara en måndag. Hoppas lyckan står mig och alla andra bi under hela veckan och att löningen kommer, lagom pass till köpruschen på Backaplan.


Kram, Mr T


Vicken vecka...

Efter förra veckans hårda helg, kommer denna att gå i lugnets tecken. Min personliga formkurva är på klart uppåtgående. Märkte ett trendbrott redan i tisdags, igår flöt allt på i god ordning och idag lördag - inget strul å inga konstigheter. Kan se framför mig att måndag inte blir så jä...g som den kan vara. Skönt att någon gång, bete sig som en ansvarstagande familjefar. 

Idag har jag varit ute med min äldsta dotter och övningskört för första gången - en fantastisk upplevelse. Jag gillar ju som sagt äventyr & spänning. Tuve lastvagnars parkeringsplats, nästan tomt på bilar. Krypkörning framåt å bakåt, svängar med blink å uppsikt samt parkering. Kul på hjul, helt enkelt!

 

Stackars hela spelgalna Sverige, ingen komunikation till Svenska spel på nästan hela dagen, huu...
Själv lyckades jag klämma in några Lotto-rader till dom åtråvärda 125 millarna. Nu är det bara att boka resan å fly landet. 

Imorgon skall jag ner till Onsala, krabborna i frysen är slut - klarar inte en helg till utan krabba. Det blir nog lite irrande på lastvagnars parkering också. Läskigt å härligt.

- Sköt om er där ute, älska er nästa och passa er för elaka människor.

A big hug from, Mr T

Panik å jobba sent...

Det kommer an på att man inte är effektiv nog, eller att man inte jobbar smartare. Jobba smartare är det bara vi infantila stupider som kan göra? Trots detta fick jag besked, att chefen var mycket nöjd med mina insatser och tyckte jag skulle fortsätta jobba på. Panik - faan, jag håller på att bränna ut mig på oklara förutsättningar och en organisation som saknar stake att säga ifrån. Ja, ja 7% på min redan feta lön, kan man inte klaga på i alla fall.

Onsdagen var en dag då allt föll på plats!!! Hädanefter kommer jag att älska onsdagar. Oden, var inte det en asagud? Shit! det har varit bra länge.

Idag fick arbetet hela min kropp, känner mig fullständigt utmattad. Dessutom ringde man från skolan, där en av mina döttrar går.
- Ni har en katt här som alla barnen gullar med.
- Kan vi släppa den, vi måste börja jobba nu?
Tack! Jag åker hem på lunchen å hämtar den, om den finns kvar.
Det gjorde den naturligvis INTE. Men jag fick mig ändå en nyttig lunch hemma, självlagad microvärmd kycklinggryta (kryddig med soja, chilli o.s.v).

Skall jobba på här hemma med en ekonomirapport som skall redovisas kl 8.30 imorgon. Det är nog f-n bara jag kvar på företaget som vet vilka turer siffrorna har tagit.

Till en av mina kära Blogg.kompisar vill jag bara fråga, gillar du mörka mer än ljusa?

Nu tror många att det är hud vi pratar om - Nä, choklad ska de va och en helande effekt lär den också ha.
Kram till mig själv och alla som läser min blogg, Mr T 

Vad är det som händer?

Å vart är vi egentligen på väg?
- Skottlossning, huligander å kriminella.
Kan inte alla bara vara lyckliga och snälla?
Inte undra på att man kan känna sig lite vilsen ibland...



Skönt att måndagen är borta, tisdagar är f-n så mycke bättre.
Ha de gôtt, Mr T


Äntligen måndag!

Helger bara bryter ner, tacka vet jag måndagar dom bygger upp, trodde jag.
Vissa helger går bara allt åt he....e!!! Helt självförvållat, naturligtvis.
Och nu efter en dag på jobbet - så vet man att vissa måndagar går allt lika jä....t!!!
Kalkylblad som nog ingen förstår, knappt jag själv längre och folk som ställer dumma frågor.
- Nä, det är tur att man kan åka hem, plocka disk, laga mat å städa upp efter stora å små. Allt detta gör man dessutom i koma på rutin. En het dusch, raklång på soffan med en iskall Harboe Guld och Liza Marklund - tröst kallas det och måtte bara tisdagen bli bättre.
Huj, Mr T

Härre Gud!

Välkommen till min nyuppstartade... Nu jälar ska vi avhandla div allmändagliga viktigheter!
Alla störda eller mindre störda är välkomna!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0