Är det inte det ena så är det det andra, som flickan sa som blödde näsblod

För här har dragits omkring med med tandvärk i några dagar med peak (hoppas jag) i förrgår natt. Sedan dess har jag missbrukat allehanda värktabletter. Gjorde slut på Eox och Panodilförrådet och insåg att det får nog bli ett akutbesök hos min tandläkare. 10:15 tror du att du kan komma då? Jag kommer närsomhelst, för så här kan det inte fortsätta. Mitt årliga besök hos plågis är sjukt nog planerat till den 2:e September så detta blir ett add on. Efter röntgenbild och lite petande, kommer diagnosen. Du har fått en inflamation i en tandköttsficka och det kan spränga å göra ont utav he-te klämmer han ur sig. Inte f-n ger han mig ett recept på pencillin inte, utan säger bara. Det är för tidigt att börja behandla.
Jag ser ut som Peter Appelgren eller en hamster om ni vill och har en sjuhelsikes värk och stollen ger mig inte nåt mot inflamationen. Som tur är inhandlade jag ett paket Ipren efter jobbet igår och har knaprat i mig 10 st 400mg:are sedan dess. Sambon fick syn på mig när jag bröt ur den sista i kartan och vrålar ut - Du får inte ta mer än TRE per dygn! Oj då - men det har ju kännts jättebra hela dagen, blev mitt stupida svar.

Så nu vill jag bara ha lite antibiotics please!!! Rotade i bokhyllorna för att hitta häx-boken där alla ört/växt-knep finns dokumenterade och sitter nu med munnen full av skjöljda rabarberblad. Tur att man har läkemedel i trädgården - Om det funkar?  skall jag rapportera senare.


Kattmamman har fått sin första & sista kull och står på fasta - hon skall steriliseras imorgon. Hoppas hon tar det som en man och återhämtar sig snabbt.


Dagens lista:
Längd: 191
Vikt: 84,2
Droger: 10 Ipren
Magrutor på en skala 1-6: 4 (=VG)
Sexmättnadsindex på en skala 1-10: 3 (=IG)

Ta hand om varandra och njut av värmen som skall komma, för det är snart så här igen...
 (Bilden tagen här hemma i Påskas)

Hugg the one whicked & only Mr T

Plåster för själen eller ett livsfarligt litiumbatteri?

Hur som helst, reloaded for work. Mina sex veckor semester har varit kanon och speciellt 08w30 - 08w31 hemma i Svedala och de två sista i Kroatien. Tala om väderflytningar!
Här är det utflykt till Hanhals och den lilla fina badblatsen ...
 
Lilltösen och en kusin fick följa med.
Som vanligt kan jag inte hålla mig undan de vackra klipporna. F-n det gnistrar istid om dom, eller ...
  
... blåstång som kryllar av liv.
Efter 4 semesterveckor på hemmaplan var det dags för 215 mil i bilen för att komma till målet i Kroatien. Fattar inte hur vi klarade av den resan förr, utan MP3 & DVD. Här bodde vi ute på landet i en liten by (ca: 10-15 hus). Relax till MAX!
 fick bara rensa undan dessa först ...  innan damerna kunde slappna av.
Lite badbilder ...
  
  
Skalman som nästan blev påkörd på väg hem från badet ...

Adopterad några dagar och sedan utsläppt vid fyndplatsen. Det fälldes nog en liten tår ...
Tur att det fanns mera djur runt husknuten. Tantan vi bodde hos hade hundvalp, tre katter och några höns, så tårarna torkade fort.
 
Hade ju bestämt mig för att träna och vara aktiv på semestern och så här i efterhand kan jag med råge säga att detta mål är uppfyllt. Promenerade 1-2 timmar varje morgon och mina nya badbrallor hann inte torka mellan doppen. Så nog f-n har jag varit aktiv.
Vackert stenhus ...  och
kolla in denna vittrade vägg. En fröjd för mina färgblinda ögon (bilden tagen längs promenaden).
Arla morgon och inte mycket liv, eller  Jo, lite sällskap fick jag. Denna snake (ca: 1m) är bättre än inget. Lyckades lura med den äldsta tösen en gång också. En kaffe-latte vid målet kanske? Å så va hon på.
 Själv tog jag mig gärna en iskall ...
Bilden tagen i Barban ca: 1 timma prommis från huset.
Från Tältlägret för de hemlösa ungdomarna och volontärer, inte ett ljud. Hoppas dom snart får huset ibakgrunden beboeligt, så att dom kan flytta in. Campa i den värmen, gosh!!!

Pula - Arena (Pula = Metropol i Istrien)
 
En riktigt cool byggnad från romartiden.
Bloggen fick sig några rader också, allt hände härifrån ...
 och det sköna stadslivet.  En vy från ett café i shoppingkvarteren, där mina döttrar gjorde slut på reskassan.
Ingen Kroatienresa utan potatisskörd. Svettigt like hell för, nu pratar vi handplockat. Det har blivit tradition och festen efteråt med mat, dryck och värkande leder är helt rätt.

Detta var min semesterrapport för iår och nu kommer bloggen återgå till normalt gnäll och spydigheter.

Tillsvidare får ni ha en underbar brittsommar (för den lär komma i veckan), gör nån glad och gôtt.
Hug the Man, Myth & Concept Mr T

Nedslagen, Javisst! Men utslagen, ALDRIG!!!

2 veckor och tre dagar sedan bloggen blev uppdaterad. Kom hem från en underbar semester i Kroatien för nio dagar sedan. Bloggen skulle fått sitt men den har varit heldöd och jag själv bara 1/2-död. Nu till detaljerna och vi börjar med det tråkiga. Den fina semestern tar vi imorgon.
 För exakt en vecka sedan blev jag överfallen, nedsparkad och robbad av ett gäng stolta ynglingar. Sex stycken 17-18-åringar av blandad härkomst och berusning. Försvarade mig först men tuppade av och vaknade med blåljus, vårdpersonal och polis vid min sida. Ett vittne hade till min glädje larmat. Ambulansfärd med ryggsmärtor, bulor och diverse sår till akutmotagningningen på Mölndals sjukhus. Lång väntan, undersökning och hemskickad med en vänlig fråga. Vill du ha nåt mot smärtorna? Nej tack. Jobbet fick vänta till tisdagen och veckan har bara legat som i ett töcken. Är ändå glad att jag tog mig dit!
Cyniska listan:
- Antal sparkar mot huvud och rygg-index: Ca:30
- Vad vill jag helst göra nu? Skaffa ett kraftfullt handeldvapen & shoot their brains out
- Hur mår jag egentligen? Mycket bättre än för en vecka sedan, åtminstone fysiskt. Bara huvudvärk, blåmärken och stel rygg kvar
- Kränkt-index: MAX
- Man är en turgubbe (inga knivar iallafall)

Nu har jag klarat av det här och lägger det bakom mig, fortsätter blogga och hatar fortfarande våld och kriminalitet.
Sköt om er därute och spara inte på krutet. Hug Mr T

Laško & Cafe

Dobro! Sitter och filoferar igen pa internetcafe. Har varit och badat hela dagen och lamnade av the laydies i city for shopping. Sjalv fick jag tvatta bilen och ta en kaffe. Inte illa, sitta i skuggan och vanta pa att bilen ar kliniskt ren, handtvattad och riktigt fin igen. Fagelskit och dropp ifran dadeltrad, passar inte pa min svarta skonhet.
Har inte manga minuter pa mig men ni maste bara njuta av livet under tiden. Hugg & love the T

Semesterblogg fran Croatia

Max flyt vaderplanering iar. Har varit har nere i nagra dagar och >30 grader, solsken och svalkande bad i turkost 26-gradigt vatten varje dag. Ar inne i Pula for lite shopping och letade upp ett Cafe. En iskall bira och aircondition sitter perfekt. Blev lurad pa vagbeskrivningen forst men fragade nagra ungdomar som hade jarnkoll.

Har promenerat minst en timma varje morgon ca: 6,5 km. Det ar ungefar 27 grader och man hardar ut. Mitt pa dagen ar det inte att tanka pa nan traning mer an snorkling och fardigheter i Backgammon.

Skall vidare har i Pula och kolla upp om dom kor nan bra konsert i den gamla amfieteatern (fran Romartiden) som finns har. Den lar vara en av varldens storsta och bast brvarade, av sitt slag.

Rolig handelse: Akte hem fran badstranden igar och fick syn pa en lanskoldpadda pa vagen. Tvarnit med bilen och in med backen. Nu ar skalman adopterad i nagra dagar och lever livet med farska gronsaker.

Blir inte mycket mer skrivit har idag men kanske kommer tillbaka med nagon ytterligare rapport. Hoppas ni klarar av att tyda skriften utan a°a°° ö, ha-ha.
Under tiden far ni skota om er och leva livet.
Hug the 1 & only Mr T


RSS 2.0