Kantarellväder!

Det har öst ner och det enda goda man kan säga om det är att, MINA kantareller frodas. Annars var det planerat golf i helgen, vi får se hur det blir med det? Svampsafari istället kanske?

En underbar helg blir det oavsett, ensam i huset. Elgitarren får sig en omgång, kanske bjuda nån kompis på middag. Bubbelbad, bastu (inkl kall bira) & ett V75-program. Lycka för en enfaldig man som mig.

Ha en skön helg själva, passa er för kravaller & gôtt hugg the Mr T

Å den 27:e smäller det!

Cha!

Löööönen dunsar in på kontot & det mesta ser man aldrig röken av, eller?
Håll hårt i dom, passa er för tjuvar & gôtt hugg, The Man, Myth & Concept Mr T

Okej, jag skall ...

Det dröjer lite med semesterbilder och skandalfoton från kräftskivan. Men frukta icke, det skall komma en hel del dokumentation från dessa event. En bekant (Mr S) har nog fått musfinger och jag tror det ligger nånstans 1200 bilder på hans dator. Detta skall brännas och levereras till Mr T inom kort. Själv har jag bara lite fjuttiga mobilbilder och jag tycker nog att 12 megapixel systemkamera med riktiga objektiv är värda att vänta på, eller?

Första jobbveckan gick med en rasande fart och nu är ångan redan uppe. Idag har det mest handlat om projektmöten och introduktion i det nya, som komma skall. Bilar som skall sälja in på 20-talet. Flummigt värre!

Igår plockades det ~4 kg kantareller och stuvningen var underbar. Skit att svamp är lite svårsmält, hade kunnat äta mycket mer ...
Nu finns iallafall ett litet lager färska, som när som helst kan laddas med smör i stekpannan. Asagott!

Det får bli mer plock till helgen. Helgen f ö kommer att bli grym för då råder jag själv i huset och då kan man köra gubb-spa (bastu, bubbelbad och hårdrock). Ooops, en öl blir det nog åxå.

Sov gôtt, lek inte för mycket med din kr... & gôtt hugg Mr T

Gôtt de e Helg!

Lördag morgon och jag skall försöka slumra till igen. Ladda batterierna inför kalaset ikväll ...
Det skall bli kul för jag har missat denna fest ett par gånger, så. Nu är det dags.
Tema: 
Kräftor, sång & pool-bad.
Mr M brukar hålla igång på sin gura och jag skall nog ta med min egen också.
- Jag hoppas på lite x-tra trevligt sällskap ikväll, vi får se?
Sov gôtt och ta det lungt med tillbehören ikväll vettja, hug Monsieur T

Jag är laddad ...

Med tur ... Här spelar man lite V64 och plockar hem pengar, man tar en lott och får pengarna tebaka. Nu har jag cashat in en massa stålar på lotto åxå. Hur grymt som helst. Fru Fortuna lyser med sin lampa på mig, just nu. VARNING! Spel rekommenderas icke, du kan bli sjuk och kan behöva hjälp för att bli av med problemen.

Inte faen blir vi lyckligare för det, eller? Det är kärlek som gäller!
Nu får ni ta det försiktigt, krama en vän & gôtt hugg Mr T

Upp bland molnen igen ...

Nya utmaningar, bilar bland molnen och överlämnande av det som ni kan handla om några år. Min vardag är rätt flummig - men jag älskar det! Har ju hållt på med detta i många år och varje projekt är en utmaning. Denna gången, lite x-tra eftersom - nu flummar vi på ordentligt. Bob M, släng dig i ......

Ja, det är ju inte denna, men om jag skulle avslöja något - måste jag döda er sen.
Helgen ser ut att bli en succé, vi får se. Men Kräftkalas blir det oavsett. Imorgon skall jag ut på svampsafari och jag bara älskar skogen. TYST, GRÖNT & SKÖNT!!!
Hoppas inte ni har för mycket problem, kassan är inte 100% ebb och att ni tar tillvara på varenda sekund. Livet här är alldeles för kort att slösas bort på dravel!
Hugg the Myth & only Mr T 

Dag 1

Måndag och första dagen på jobbet efter fem veckors semester. Dom flesta hade varit igång en vecka och den generella kommentaren är: - Det har inte hänt så mycket. Det kan inte jag säga precis. Fullt ös från inloggningen till hemgång vid femtiden. Lika bra det, om ett par dagar brukar man ha glömt bort att man har haft semester, eller?
200 olästa mail och 3 möten inbokade dag 1 är ungefär som det brukar vara när man tar en x-tra vecka.

Efter jobbet var jag nere hos optikern och hämtade mina nya glasögon, underbart! Denna gången fick det bli 2x enkelslipat, utan kompromisser - men ett djäkla bytande. Skall prova detta en tid och får se om det funkar. Annars blir det progressiva igen.

Kollade GAIS-matchen med ett 1/2 öga ikväll. Äntligen kommer det en tre-poängare igen. Tyvärr är det ÖIS som får bjuda till. Dom hade ju verkligen behövt poängen själva, men alla underbara GAIS:are blev glada.

Det andra 1/2 ögat fick en god vän som alltid är ett trevligt sällskap - filosofiskt flummeri eller hur det nu skall uttryckas. Trevligt sällskap iallafall! Vacker är hon också!

Gårdagens kommentar på golfbanan när 75% av Polen-golf-gänget var ute och spelade: Kan jag låna pengar av dig? Säger Mr H.
Note: Killen som gick med i bollen och fick frågan heter Clinton Dell (låter ganska tätt).
Clintons svar: - Han är min bror :)

Nu är det kudden som gäller, eller kanske lite facebook & sen go´natt.
Sov gôtt och jag skall låta min skyddande ande vaka över er, så att ni får en underbar dag imorgon.

Hug The Man, myth & Concept Mr T

Då var man hemma igen då ...


Får nog gå å köpa mig en uppochnedvänd snorkel, för nu är jag hemma igen.
No more comments!
Livet går vidare, lek, lär och lyssna. Gôtt hugg Mr T

Semesterblogg fran Kroatien

Sitter med en iskall Pivo pa internetcafe i Rovinj. Efter min vanliga morgonpromenad akte vi till badstranden utanfor Rovinj. Tur att man har haft nara till vattnet, det ar stekhett. Resten av sallskapet ar nu och shoppar, jag klarar bara inte av att strula runt i affarer. Titta pa grejer och leta efter nat som faller i smaken, bara for att konsumera nat. Blä! Nä da är det f-n sa mycket bättre att sitta här pa ett välkonditionerat internetcafe.

Jag kommer säkert att lägga ut lite mer text och bilder när jag kommer hem.
Imorgon skall det bil en battur utmed kusten, typ heldagsutflykt. Grottbesök skall ocksa hinnas med innan vi aker hem. Det lär finnas en fin grotta bara nagra kilometer fran den plats där vii bor.
Igar var det sort grillpartaj ute pa gatan i den lilla byn, helt sjuk kul och sant händer bara inte i Svedala.

Ha det gött sa länge, hug the myth Mr T

RSS 2.0