Respekt

En underbart blåsig och regnig Novemberkväll...
Det är nåt med hård vind och dåligt väder som får det att pirra i kroppen. Vet inte vad det kommer ifrån men kanske är det från min barndom. Orkanen 69 har jag mycket starka minnen från (mest goda) samt ett motorstopp utanför Hönö tjugo år senare, sittandes i en liten träsnipa på väg mot klipporna i hårt väder. Också ett gott minne eftersom allt slutade lyckligt. Jag lyckades den gången få igång den förbannade O-21:an bara et 50-tal meter från klipporna och katastrofen. 



Kan det vara detta som gör att det kittlar lite i oväder? Det är också rätt skönt att dra täcket över sig, höra huset knaka och regnbyar piska mot rutorna. Respekt!
Respekt skall man också ha för äldre människor - min kära bror t ex som fyller 50 idag - Grattis!!! Har varit och uppvaktat honom med en flaska av den finaste Cognac. Inte heller fel, en kväll som denna.
Min morfar, på besök i stan är också värd all respekt - gubben är snart 96 och kristallklar i knoppen. Han rör sig inte längre som en elitgymnast - men han hänger med bra. Hoppas jag har fått lite av hans gener - att få vara frisk.

Nu får det bli täcket, boken å nåt varmt - Sköt om er, Mr T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0