Semesterblogg fran Croatia

Max flyt vaderplanering iar. Har varit har nere i nagra dagar och >30 grader, solsken och svalkande bad i turkost 26-gradigt vatten varje dag. Ar inne i Pula for lite shopping och letade upp ett Cafe. En iskall bira och aircondition sitter perfekt. Blev lurad pa vagbeskrivningen forst men fragade nagra ungdomar som hade jarnkoll.

Har promenerat minst en timma varje morgon ca: 6,5 km. Det ar ungefar 27 grader och man hardar ut. Mitt pa dagen ar det inte att tanka pa nan traning mer an snorkling och fardigheter i Backgammon.

Skall vidare har i Pula och kolla upp om dom kor nan bra konsert i den gamla amfieteatern (fran Romartiden) som finns har. Den lar vara en av varldens storsta och bast brvarade, av sitt slag.

Rolig handelse: Akte hem fran badstranden igar och fick syn pa en lanskoldpadda pa vagen. Tvarnit med bilen och in med backen. Nu ar skalman adopterad i nagra dagar och lever livet med farska gronsaker.

Blir inte mycket mer skrivit har idag men kanske kommer tillbaka med nagon ytterligare rapport. Hoppas ni klarar av att tyda skriften utan a°a°° ö, ha-ha.
Under tiden far ni skota om er och leva livet.
Hug the 1 & only Mr T


Kommentarer
Postat av: Madelene

tack ska duha =)

2008-08-07 @ 16:47:24
URL: http://mjukvarelse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0