E=mc²

Hade det inte varit för att almanackan säger 27 januari då hade jag f-n trott att det var vår. Fågelkvitter och riktigt varmt å skönt på terrassen. Energin bara sprudlar och man känner sig som en enda stor solfångare - Gôtt!
Städ-tajm som vanligt på söndagar å det går lätt en sån här dag.

                  

Igår var det Disco-bowling med lilltösen och hennes gamla dagiskompis med mamma. Tänk vad lätt det är att få igång tävlingsinstinkten. Man kämpar även om allt bara är ett spex - å kul var det.

Imorgon blir det mindre kul, skall med mellantösen till Socialtjänsten för samtal om en händelse för en dryg månad sen. Hon och en jämnårig kompis hade blivit uppraggade av ett par något äldre killar - med mindre bra register. Det hela slutade lyckligt men allvaret i den situationen som kunnat uppstå, kan nog vara bra att tala ut om.
Vi får se vad det ger - har annars ett inbyggt automatiskt försvar mot myndigheter (inkl soc-kärringar).

Kram till er alla och njut av dagens sista strålar, Mr T

Kommentarer
Postat av: Tina

Hmmm... ok, bäst att ni passar er för sockärringar... vi är onda av naturen tror jag...

2008-01-27 @ 20:15:34
URL: http://lunenoire.blogg.se
Postat av: Mr T

Vi får väl se. Detta kan ju vara en som inte är ond, hoppas! Har du nåt tips annars, vad som kan blidka en, om utifall att hon ändå är ond. Ett äpple, en banan eller kanske bara ett leende?
Tur att man är på replängds avstånd, annars hade man väl fått ett rivmärke nånstans. Snygga var dom iallafall. Kram Mr T

2008-01-27 @ 21:15:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0