Global utveckling och tankar om morgondagen ...

Fri från möten hela långa dagen, vad gör man? Jo, självsudier i Global utveckling funkar bra. Hade ett studiehäfte i handen och satte mig på en bänk ute i solskenet. Laddade upp med lite fin-kaffe och förkovrade mig i det ädla ämnet. Man har haft sämre dagar. Kunde inte sitta där mer än dyrga timman - hade liksom inte badbyxor med mig till jobbet idag. Imorgon skall jag lämna från mig en rapport - sekretessbelagd, så det blir en välbevarad hemlis som ni tyvärr inte kan få ta del av. Skrivborden skall röjas och det är ju bara ...
                                    
Gårdagen bjöd på en massa nya smaksensationer. Tog min City-bike in till centrum för att möta upp mina kollegor. Ölprovning på stans i särklass bäst välsorterade ölhak, DeliriumCafe. Nånstans mellan 1500-2000 olika öl lär finnas på lager. 12 stycken stod på menyn och allt från en enkel (men god) Spendrups Gold till en komplex Roquefort 10.

Eller som en känd ölkritiker rankar den bland all världens ölsorter:

Trappistes Rochefort 10:

Som nummer två väljer jag att presentera en av mina favoritöl. Det är en öl som vunnit högt anseende bland även de förnämsta av ölkännare. Jag talar om Rochefort 10. Det är en något mörkare öl med hög fyllighet. Orden räcker inte till, den måste provas. (34 kr/ 33 cl)


Däremellan fanns allt från öl som passade utmärkt till sill, ost och choklad. 12 ölsorter inalles testades och sen kunde jag bara inte hålla mig. En röd Chimay måste bara fram. Detta öl måste alla som aldrig provat, prova!
Ett annat öl som jag varmt kan rekommendera är  inte billigt men väldigt gott.
Sitter just nu i västerläge på terassen och svetten bara rinner, ~35 grader här nu och det är dags att starta upp middagsmaten. Currykyckling med ris får det bli idag med lite terassodlade grönsaker.
Under tiden får ni ha ett skönt liv därute - gör inga dumheter och hug, the 1 & only Mr T


Kommentarer
Postat av: Madelene

tack för länken :) ses i gbg då ;)

2008-07-06 @ 21:22:58
URL: http://mjukvarelse.blogg.se/
Postat av: Cathrine



Ehhh...



Du missade mambo-, casino- och diliginon-steg idag. Det var otroligt kul och varmt som vanligt :)

Ha en bra semester!

Cathrine

2008-07-06 @ 22:02:45
Postat av: Mr T

Sorry C, det kom nåt oplanerat emellan. Ha de gôtt, the most ringrostig "Salsaking" ever Mr T

2008-07-10 @ 21:10:19
URL: http://monsieurt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0